Direcţia de Asistenţă Socială primeşte cereri de subvenţii pentru încălzirea locuinţei

Conform Legii nr. 226 din 16 septembrie 2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, familiile cu venituri nete lunare mai mici de 1.386 lei pe fiecare membru sau persoanele singure care realizează venituri nete lunare până  la 2.053 lei, pot solicita ajutorul pentru încălzirea locuinței în sezonul rece (perioada de 5 luni cuprinsă între data de 1 noiembrie a anului curent și data de 31 martie a anului următor).

Cererea și declarația pe propria răspundere (Anexa nr.1 la Normele Metodologice de aplicare a Legii 416/2001),  pentru acordarea ajutorului pentru încălzire se depun la Direcția de Asistență Socială Curtea de Argeș, în perioada  04.10.2021 – 20.10.2021.

Familiile cu venituri nete lunare mai mici de 1.386 lei pe fiecare membru sau persoanele singure, care realizează venituri nete lunare până  la 2.053 lei, vor putea solicita suplimentul pentru energie. Acesta se acordă lunar, în sumă fixa, pe toată perioada anului și vizează consumul de energie electrică, de combustibili solizi / petrolieri și de gaze naturale.

Formularul de Cerere și declarația pe propria răspundere va fi ridicat de către solicitanți de la Direcția de Asistență Socială Curtea de Argeș, cu sediul în Str.1 Decembrie 1918, Nr.2B.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email