Direcţia de Asistenţă Socială distribuie 600 de pachete cu produse de igienă

Direcţia de Asistenţă Socială (DAS)  Curtea de Argeş a primit 600 de pachete cu produse de igienă, urmând ca acestea să fie distribuite în termen de 15 zile calendaristice  de la momentul recepţionării.

Categoriile de persoane cele mai defavorizate  care  beneficiază  de  pachete cu produse de igiena/pachete cu produse alimentare  sunt următoarele:

-Familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat;

-Familiile beneficiare  de  alocaţie pentru susţinerea familiei;

-Persoa rele/familiile aflate în situaţii critice  de  viaţă, respectiv victime  ale calamităţilor, persoane  dependente  (persoanele încadrate  în  gradul grav de dizabilitate),  şi  în  alte  situaţii asemănătoare, stabilite prin anchete sociale şi care se află în situaţii deosebire de vulnerabilitate etc.

Pachetele cu produse de igienă sunt distribuite la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială  Curtea de Argeş, str.1 Decembrie 1918,  nr.2B,  în  intervalul orar  09.30-14.30, după cum urmează:

-22.02.2021-beneficiarii de ajutor social, aflaţi în plată;

-23.02.-24.02.2021-beneficiarii de alocaţie pentru susţinerea familiei;

-25.02-26.02 şi 01.03-02.03.2021 -persoanele dependente, adică persoanele cu handicap grav , aflate în evidenţa Direcţiei de Asistenţă Socială Curtea de Argeş.

Urmează  ca  în momentul în  care vor fi primite  pachetele cu produse alimentare  să se  întocmească  alt grafic de distribuire  către  destinatarii finali, aceştia urmând să fie contactaţi telefonic cu privire  la  data când trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială pentru a-şi ridica pachetul. Acestea se ridică pe baza cărţii de identitate a titularului/reprezentantului persoanei cu dizabilităţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email