Direcția de Asistență Socială a primit aproape 1000 de cereri pentru subvenţia la încălzire

Direcția de Asistență Socială (DAS) Curtea de Argeș a primit, înregistrat, verificat documentele, a calculat cuantumul  și a introdus în programele informatice ale furnizorilor cele aproximativ o mie de  cereri privind ajutorul pentru încălzire în sezonul rece  noiembrie 2021 – martie 2022.

Pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale DAS a primit 506 cereri care au îndeplinit condițiile de acordare a ajutorului, 506 cereri care au îndeplinit condițiile de acordare  a suplimentului  pentru  consumul de gaze naturale. Pentru  încălzirea locuinţei cu energie electrica  s-au primit – 25 cereri care au îndeplinit condițiile de acordare a ajutorului, 327 cereri pentru acordarea suplimentului pentru consumul de energie electrică. 109 argeşeni care au cerut subvenţii pentru încălzirea cu lemne au îndeplinit condițiile de acordare a ajutorului, iar 109 cereri pentru stimulent au îndeplinit condițiile de acordare  a suplimentului  pentru  încălzirea cu lemne de foc.

Alte 50 de cereri pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea în sezonul rece au fost repinse întrucât s-a constat că solicitanții dețineau bunuri care au condus la excluderea dreptului (autoturisme, terenuri, etc.), spune Mariana Moise, director executiv DAS Curtea de Argeș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email