Dioda Music, singurul magazin de profil din Curtea de Argeş

Astăzi, la ora 9, se deschide Dioda Music, singurul magazin de profil din Curtea de Argeş. Aici găsiţi tot ce trebuie pentru ca locuinţa şi maşina dvs. să fie bine dotate din punct de vedere al sistemelor audio. Ne-am gândit şi la securitatea dvs. astfel încât vă oferim şi cele mai noi sisteme de siguranţă pentru casă şi maşină, precum şi camere de supraveghere. În curând în magazinul nostru veţi găsi instrumente muzicale de cea mai bună calitate.
DIODA GRUP este una dintre cele mai puternice firme din Argeş, care activează pe piaţă încă din 1992, şi şi-a câştigat respectul clienţilor datorită produselor de calitate şi politicii de preţ corecte. Scopul afacerii noastre este clientul mulţumit, care revine în magazinele noastre cu încredere pentru toate obiectele de care are nevoie în casă, la maşină sau pentru afacerea proprie.
Dioda Music este doar ultimul dintre magazinele deschise de DIODA GRUP, magazin care vă aşteaptă începând de astăzi, vizavi de magazinul Dioda Electrocasnice, cel care funcţionează de peste 10 ani pe strada Negru Vodă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email