Din cauza noului parc, Nu mai sunt locuri de parcare la Centrul de Cultură şi Arte

Parcul care a fost amenajat în zona Centrului de Cultură şi Arte „George Topîrceanu” a fost aşteptat cu nerăbdare de mai mulţi argeşeni. Însă, acum, după ce lucrările sunt aproape de final, au apărut şi primele probleme. Pe lângă faptul că locul de joacă amenajat pentru copii este considerat un adevărat pericol public pentru siguranţa celor mici, iar pe aleile cu pavele din parc argeşenii păşesc cu dificultate, a mai apărut o problemă, cea a lipsei locurilor de parcare în apropierea unei instituţii publice.
Centrul de Cultură şi Arte a găzduit, zilele trecute, două evenimente culturale, la care participarea a fost una destul de numeroasă. Oameni veniţi din toate colţurile ţării sau chiar din Curtea de Argeş au fost nevoiţi să caute minute în şir un loc de parcare în apropierea instituţiei, dar şi-au dat repede seamă că acest lucru  este practic imposibil. „Am fost şi anul trecut, dar atunci era parcarea amenajată în spate. Acum s-a făcut acest parc, iar locurile de parcare au dispărut. Nu ai unde să laşi maşina. Nu este normal pentru că aici este o instituţie de cultură, unde au loc diverse manifestări. Acum nu este sala nici jumătate, dar când vor fi spectacole mai mari, ce se va întâmpla?”, ne-a spus unul dintre participanţi.
Lipsa locurilor de parcare a stârnit furia viceprimarului Cristian Mitrofan, care, la fel ca şi ceilalţi invitaţi, s-a declarat nemulţumit de lipsa locurilor de parcare. „Scrieţi şi voi, presa, că nu sunt locuri de parcarea în apropierea unei instituţii publice”, a spus acesta. Alţii, dacă au văzut că nu pot găsi un loc de parcare, au lăsat autoturismele chiar printre pomii din parc, direct pe gazon. Însă, dacă acum au fost probleme, când numărul oamenilor prezenţi în sala instituţiei nu a fost unul mare, mulţi se întrebau ce se va întâmpla când vor fi organizate spectacole importante, la care vor participa sute de argeşeni. Sau atunci când va trebui cărată recuzita din autocarele artiştilor. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email