DIICOT Piteşti a reţinut 2 cetăţeni pentru trafic de droguri

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism  (DIICOT) – Serviciul Teritorial Pitești au dispus luni reținerea pe o perioadă de 24 de ore a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, se arată într-un comunicat al DIICOT.

„În cauză s-a reținut faptul că inculpații, un cetățean albanez și un român, au comercializat droguri de mare risc, provenite de pe teritoriul Olandei și Marii Britanii.
La data de 24.10.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Pitești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Pitești au efectuat un număr de 5 percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 3 laptopuri, 19 telefoane mobile, sumele de 12.000 de euro, 5.650 de lire sterline și 40.700 de lei, înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe, precum și 2 autoturisme.
În cursul zilei de astăzi, unul dintre inculpați va fi prezentat Tribunalului Argeș cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, potrivit comunicatului citat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email