Devoratoarea de antrenori

Nou promovată în Liga I, F.C. Internaţional Curtea de Argeş reuşeşte să se menţină cu patru etape înaintea finalului de campionat, deasupra locurilor retrogradabile din clasament, în principal datorită punctelor obţinute pe teren străin. Echipa patronată de Benone Lazăr a câştigat în deplasare 23 de puncte în acest campionat, şi numai 10 pe teren propriu! În tur, când antrenor era Ştefan Stoica, Interul a câştigat 13 puncte în jocurile disputate în deplasare, şi doar 3 pe teren propriu. În retur, cu Ionuţ Badea antrenor principal, argeşenii au obţinut până acum, în 13 etape, 10 puncte în deplasare şi 7 pe teren propriu.

Patru antrenori demişi

Ca un făcut, Internaţional Curtea de Argeş a lăsat fără serviciu mai mulţi antrenori ai echipelor din prima Ligă, care au fost daţi afară după meciuri pierdute contra lor. Patru la număr sunt antrenorii care au fost daţi afară după meciurile contra Interului: Viorel Hizo de la Rapid, Liviu Ciubotariu de la Pandurii, Nicolo Napoli de la Astra Ploieşti şi Mark Wotte de la Universitatea Craiova.

Primul concediat: Viorel Hizo de la Rapid

„Dulăul” Hizo a fost concediat de George Copos după meciul din Cupa României câştigat de Internaţional la Mioveni cu 2 – 1. Cu numai câteva zile înainte, Rapidul câştigase meciul din campionat, 4 – 0 în Giuleşti.

Al doilea concediat: Liviu Ciubotariu de la Pandurii Tg. Jiu

Apoi a urmat Liviu Ciubotariu, fost antrenor la grupării lui Benone Lazăr în Liga a doua. „Ciobi” a fost „ejectat” de preşedintele Pandurilor, Condescu, după un 0 – 0 chiar la Piteşti, rezultat obţinut de gorjeni cu multă şansă!

Al treilea concediat: Nicolo Napoli de la Astra Ploieşti

Italianul Nicolo Napoli a fost demis după ce echipa lui a obţinut in extremis un 1 – 1  cu Inter la Ploieşti. La acest meci, Napoli a condus echipa din tribună, fiind suspendat.

Al patrulea concediat: Mark Wotte de la U Craiova

 Al patrulea demis după o înfrângere în faţa Interului a fost olandezul Mark Wotte. Mititelu a spus că olandezul a fost doar suspendat din funcţie, deoarece ar fi trebuit să-i plătească tot contractul dacă îl demite.

Urmează Mihai Stoichiţă!

 Lista ar putea continua cu antrenorul Mihai Stoichiţă, care va fi înlocuit de Gigi Becali la Steaua după ultima etapă, atunci când F.C. Internaţional Curtea de Argeş va juca împotriva Stelei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email