Desemnarea câştigătorului licitaţiei pentru reabilitarea gării, amânată

19 martie a fost termenul la trebuia să fie anunţat câştigătorul licitaţiei pentru reabilitarea Gării Regale, dar pe sistemul electronic de achiziţii publice nu a fost publicat nimic referitor la câştigător sau la un nou termen pentru desemnarea acestuia.

Vă reamintim că pe 17 octombrie 2019 a fost anunţată pe sistemul electronic de achiziţii publice, SICAP, licitaţia pentru „REPARAŢII, REABILITARE ŞI RESTAURARE CLĂDIRE CĂLĂTORI DIN STATIA C.F. CURTEA DE ARGES (expertiză şi DALI – clădire monument istoric)-SRCF Craiova”, de către Compania Nationala de Cai Ferate „CFR” – SA. Trei societăţi comerciale au depus oferte –  asocierea SM GENERAL INVEST, COLAD INTERCONS SRL, VICAM CM S.R.L. şi de la doi ofertanţi unici – CRINDESIGN PROIECT şi Maslaev Consulting SRL.

”Lucrările propuse vor ține cont de faptul că această clădire este monument istoric, ceea ce impune ca lucrările de reparații, restaurare și reabilitare să se realizeze cu material și tehnici specifice epocii de edificare a clădirii și numai cu avizul Ministerului Culturii și Identității Naționale. Atât serviciile premergătoare execuției cât și lucrările necesare vor trebui efectuate numai cu personal atestat de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru acest tip de obiectiv”, se arată în anunțul postat în SICAP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email