Deputatul tău, Mircea Drăghici, la audiențe cu cetățenii din Curtea de Argeș aflați în căutarea unui loc de muncă

Joi, 13 iunie 2013, 16 argeșeni a căror problemă este reprezentată de lipsa unui loc de muncă, au venit la audiențe la cabinetul parlamentar al deputatului PSD Mircea Drăghici. La această întâlnire a participat și Romică Floroiu, șeful ALOFM Curtea de Argeș.
“Dat fiind faptul că mulți dintre cetățenii care s-au înscris în ultima perioadă la audiențe au ridicat problema lipsei unui loc de muncă, am considerat că cel mai potrivit ar fi ca la discuție să asiste și reprezentantul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă din Curtea de Argeș. Astfel, oamenii au putut afla în mod direct informații despre locurile de muncă din județ, cât și despre programe de pregătire profesională care să faciliteze un acces mai rapid pe piața muncii. Un alt sfat important oferit de dl. Floroiu celor aflați în căutarea unui loc de muncă a fost acela de a-și deschide dosar de căutător de loc de muncă, ceea ce permite înregistrarea în baze de date accesibile angajatorilor” a afirmat deputatul PSD Mircea Drăghici.
„Deși cifrele furnizate de ANOFM cu privire la rata șomajului indică o scădere ușoară la nivel național, județul Argeș aflându-se în rândul județelor în care rata șomajului s-a redus, sunt perfect conștient de faptul că problema lipsei locurilor de muncă reprezintă o chestiune extrem de importantă și că mulți argeșeni se confruntă cu această problemă. În acest sens, atât pe plan legislativ, prin corectarea lacunelor existente cât și din punct de vedere al puterii executive, acționăm pentru a atrage investiții care să creeze noi locuri de muncă și pentru a asigura siguranța locului de muncă ” a menționat Mircea Drăghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email