Deputatul tău, Mircea Drăghici, de vorbă cu cetăţenii din Curtea de Argeş

Joi, deputatul PSD de Argeş, Mircea Drăghici s-a întâlnit cu cetăţenii din colegiul său înscrişi la audienţe. Astfel, un număr de 29 de argeşeni au venit la cabinetul parlamentarului pentru a-i expune diverse situaţii cu care se confruntă şi pentru a solicita ajutor în rezolvarea anumitor litigii. Problemele ridicate de argeşeni fac referire la aspecte tehnice legate de asfaltarea unor drumuri, de dificultăţi în găsirea unui loc de muncă, a unei locuinţe sau cazuri sensibile de natură medicală.
“Întotdeauna am încercat să fiu cât mai aproape de oamenii din colegiul meu, să le ascult problemele şi am făcut tot posibilul pentru a remedia situaţiile semnalate. În calitate de parlamentar, oamenii m-au învestit cu încrederea lor şi, în acest sens, eu şi personalul de la cabinetele mele parlamentare vom sta la dispoziţia argeşenilor pentru a găsi cele mai bune şi rapide soluţii de rezolvare a problemelor semnalate”, a afirmat Mircea Drăghici.
„De asemenea, susţin cu tărie că fiecare parlamentar trebuie să acţioneze în mod direct pentru a întări relaţiile şi pentru a facilita o comunicare cât mai eficientă între reprezentanţii autorităţilor care gestionează domenii sensibile ce ţin de ajutoare sociale, pensii sau locuri de muncă şi cetăţenii care se confruntă cu probleme în acest sens. Astfel, cazuri precum cel de la Prahova, când persoane cu handicap a căror afecţiune a generat deficienţe funcţionale ireversibile au fost nevoite să vină la reevaluare din cauza unor scăpări birocratice, nu trebuie să se mai repete” a subliniat deputatul argeşean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email