Presa şi-a găsit naşul! Deputatul Mircea Drăghici – tatăl spiritual al ziaristei Camelia Juganu


Sâmbătă, ziarista Camelia Juganu a spus acel „da” hotărât în faţa ofiţerului stării civile, unindu-şi destinul cu Florin Iliescu, alesul său. S-au cunoscut în urmă cu un an de zile, iar de acum formează o familie frumoasă, mai ales că aşteaptă şi un bebeluş, care va veni pe lume la începutul anului viitor. Naşii, Cristina şi Mircea Drăghici, au renunţat pentru o zi la imaginea sobră de familie de deputat şi s-au distrat alături de invitaţi şi de miri. „Le doresc copii mulţi şi sănătoşi, ani frumoşi împreună şi să serbeze toate nunţile: de argint, de aur etc. Vom fi alături de ei la toate evenimentele din viaţa lor”, ne-a declarat deputatul Mircea Drăghici.
Vizibil emoţionată de momentul nunţii, dar şi preocupată ca totul să iasă bine, Camelia – de acum Iliescu – a reuşit să fie o mireasă extrem de frumoasă şi o gazdă pe măsură. Nunta s-a terminat în zorii zilei de duminică, iar naşul-deputat a fost întrecut la distracţie doar de fetiţele lui, două păpuşi superbe care au dansat toată noaptea.
Le urăm şi noi mirilor Casă de Piatră şi numai bucurii, iar naşului – mandat uşor, cu multe rezolvări pentru Curtea de Argeş!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email