Deputatul Mircea Drăghici la lansarea Forumului Progresist Social – Democrat

Mircea Drăghici, deputatul PSD de Argeș, a participat ieri la  dezbaterea „Progressive Agenda for the Future”, desfăşurată cu ocazia lansării Forumului Progresist Social – Democrat. Evenimentul a fost organizat de preşedintele acestui forum, deputatul PSD Ana Birchall, şi i-a avut ca invitaţi speciali pe Lordul Peter Mandelson, artizanul mişcării politice New Labour din Marea Britanie, fost vicepremier al Regatului Unit al Marii Britanii şi pe Victor Ponta, prim-ministru al României.
“Forumul Progresist Social – Democrat reprezintă o platformă foarte utilă pentru viaţa politică din România. Scopul este de a deschide un canal de comunicare cu social – democraţii europeni şi cu cei din Statele Unite ale Americii. Sunt convins că această structură va revoluţiona actuala gândire social – democrată şi va deveni un izvor de politici prin intermediul cărora se vor combate inegalităţile sociale şi se va stimula creşterea economică pentru noi locuri de muncă. Afirmaţiile Lordului Peter Mandelson referitoare la eforturile susţinute pe care Guvernul Ponta le-a avut pentru a genera dezvoltare şi progres economic stau încă o dată mărturie că avem un potenţial deosebit pe care vom continua să-l exploatăm la maximum”, a declarat Chestorul Camerei Deputaţilor.
Mircea Drăghici o felicită pe doamna deputat Ana Birchall pentru promovarea şi susţinerea acestui proiect unic în rândul partidelor politice din România. Deputatul argeşean este de acord cu afirmaţia făcută de premierul Ponta, conform căruia dincolo de bătăliile politice de zi cu zi, trebuie să discutăm mai des despre proiectul de ţară şi despre ce se va întâmpla în Europa. 
“Misiunea preşedintelui Formului Progresist Social – Democrat nu va fi una uşoară, dar Ana Birchall merită toată consideraţia noastră pentru efortul depus în iniţierea şi promovarea acestui proiect. Sunt convins că acest forum va reuni experţi în domenii cheie pentru dezvoltarea ţării. Îndemn şi celelalte partide politice să creeze astfel de structuri pentru a propune politici publice şi programe pentru România şi să nu se mai concentreze pe atacuri politice electorale.  Aceasta trebuie să fie misiunea unui partid politic: să ofere viziune pentru dezvoltarea unui stat deştept într-un ocean de oportunităţi!”, a precizat consilierul onorific al prim-ministrului Victor Ponta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email