Deputatul de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici – „Le mulțumesc argeșenilor pentru încrederea oferită!”

Deputatul de Curtea de Argeş, Mircea Drăghici, spune că europarlamentarii alianţei PSD-UNPR-PC vor reprezenta cu „mândrie” ţara la Bruxelles. „Rezultatele obținute ieri atât la alegerile europarlamentare, cât și la cele pentru președinția Consiliului Județean Argeș demonstrează spriijinul pe care românii l-au acordat candidaților noștri, sprijin pentru direcția guvernării și pentru tot ce am reușit să facem până acum. Alianța PSD-UNPR-PC a obținut jumătate din mandatele alocate țării noastre în Parlamentul European. Candidații noștri vor reprezenta cu mândrie interesele României la Bruxelles, vor apăra și promova valorile noastre tradiționale, se vor bate pentru a aduce mai multe fonduri europene în țară, pentru locuri de muncă, pentru tineri, pentru protecție socială și nu în ultimul rând pentru reducerea decalajelor de dezvoltare.
Prin sprijinul celor care au votat, PSD a reușit să reprezinte România la cel mai înalt nivel în structurile de putere europene, scorul obținut fiind al doilea la nivelul social-democraților din Uniunea Europeană.
De asemenea, îl felicit pe președintele CJ Argeș, domnul Florin Tecău pentru rezultatul obținut. Procentul de 58.1% reprezintă o dovadă a faptului că oamenii își doresc continuitate pentru proiectele mari ale județului nostru și că împreună suntem mai puternici.
Le mulțumesc argeșenilor pentru încrederea oferită. Vom lupta în continuare pentru o Românie unită, pentru o Românie puternică”, ne-a declarat Drăghici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email