Deci se poate! A fost trasată trecerea de pietoni la ieşirea de pe strada Tarniţa

Scriam la sfârşitul anului trecut că locuitorii municipiului Curtea de Argeş se plâng de faptul că nu sunt treceri de pietoni pe multe străzi. Şi strada Râmnicu Vâlcea are această  problemă, puţine treceri de pietoni, oameni care trebuie să meargă sute de metri ca să traverseze regulamentar. Se iese de pe strada Tarniţa dar nu se poate traversa.

În urma semnalelor trase de presă şi a sesizărilor numeroase ale cetăţenilor, la ieşirea de pe Tarniţa problema s-a rezolvat. De câteva zile există o trecere de pietoni astfel încât nimeni nu mai este pus în pericol când traversează. Sperăm că vor fi făcute astfel de marcaje pe toate străzile pe care e nevoie, chiar dacă, oficial, procedura pare destul de complicată – „Mai întâi, cetăţenii trebuie să facă o solicitare la Primărie, la Compartimentul Transporturi. Acesta cere avizul Poliţiei şi, după ce îl obţine, împreună cu o schiţă a zonei unde trebuie trasată trecerea, schiţă făcută de Biroul de Urbanism din Primărie, trimite actele la Serviciul Public de Gospodărie Comunală şi noi o facem”, după cum ne-a spus Ioan Ghiţă, directorul Serviciului de Gospodărie.

One thought on “Deci se poate! A fost trasată trecerea de pietoni la ieşirea de pe strada Tarniţa

  1. Ca sa fim putin cîrcotași,trecerea de pietoni se termină în bordură? Sau se mai așteaptă vreun nou primar care sa finalizeze ” marea realizare”????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email