De Sf. Mărie poliţiştii au controlat 12 magazine şi au amendat 5

Duminică, de Sf. Maria, poliţiştii şi jandarmii au patrulat pe străzile din Curtea de Argeş, pentru că hramul Mănăstirii şi târgul tradiţional au adus în oraş mii de turişti. Controalele făcute s-au lăsat şi cu amenzi.

Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au acționat, pe raza municipiului Curtea de Argeș, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, informează IPJ Argeş.

Au fost efectuate 12 controale inopinate la societăți comerciale, iar în urma abaterilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.500 de lei, conform O.U.G. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, fiind confiscată suma nejustificată de 552 de lei.

Tot duminică, poliţiştii au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Fărcășești, jud. Gorj, care conducea un autoturism pe strada Albești din municipiul Curtea de Argeș, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email