De o mie de ori INTERES ARGEŞEAN

Joi, ziarul nostru a ajuns la numărul o mie, dar ni s-a părut nepotrivit să ne exprimăm bucuria când în jurul nostru era atâta durere. Mulţumim celor care au ştiut de aniversarea noastră şi ne-au transmis gândurile lor bune.
Aşadar, INTERES ARGEŞEAN  a trecut de numărul o mie, şi asta nu e deloc puţin. Oamenii de presă înţeleg efortul şi lupta noastră în aceste vremuri grele pentru presă în general, dar efortul şi lupta au fost răsplătite de cititorii noştri. Fiecare ziar care a ajuns într-o casă, fiecare citire a ediţiei online ne-a făcut să mergem mai departe.
Când ziarul nostru a apărut pe piaţă, pe 25 septembrie 2008, Curtea de Argeş era altfel. Lumea spera la un viitor mai bun având un prezent promiţător, economia oraşului şi starea de spirit a locuitorilor lui erau altfel, mai bune, ne îndreptăţeau să credem că va fi bine, că e momentul unei dezvoltări adevărate, pe baze solide. Anii care au urmat au demonstrat că premisele nu erau corecte, iar căderea oraşului, a economiei sale şi a stării de spirit a locuitorilor lui au fost drastice. Aş minţi dacă aş spune că nu mi-aş fi dorit ca totul să meargă bine, ca argeşenii să aibă slujbe şi bani, timp şi chef să citească presa. Dar cred, fără lipsă de modestie, că tocmai rolul nostru, al INTERESULUI ARGEŞEAN şi al celorlalţi colegi de breaslă a fost mai mare, mai important în această perioadă extrem de grea pentru toată lumea, iar faptul că joi am tipărit numărul 1000 demonstrează că suntem puternici, că rezistăm, că mergem mai departe şi că puţine lucruri ne pot face să renunţăm.
Am pornit la drum mai mulţi,  apoi unii au pornit pe alte drumuri în viaţă, alţii şi-au alăturat vieţile lor INTERESULUI ARGEŞEAN. Printre cele o mie de numere unele au fost excepţionale, altele ok sau bune, ori slabe, frumoase sau urâte, exact aşa cum au fost momentele vieţii comunităţii noastre.
Am scris despre clipă, aşa cum a fost ea, frumoasă sau urâtă, şi în fiecare zi am luat-o de la capăt pentru că asta facem, scriem istoria clipei la Curtea de Argeş.
Redacţia INTERES ARGEŞEAN se înclină în faţa dumneavoastră, a cititorilor, şi vă mulţumeşte. Am trecut de numărul 1000 datorită dumneavoastră, iar asta nu e puţin lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email