De miercuri începe dezinfecţia scărilor de bloc

În perioada 1 – 4 aprilie, în intervalul orar 7 – 17, la Curtea de Argeş se dezinfectează scările blocurilor, informează primarul Constantin Panţurescu. El le recomandă argeşenilor să nu circule pe scară în timpul dezinfectării şi nici în următoarele 60 de minute după finalizarea acţiunii, acesta din urmă fiind intervalul în care substanţa folosită acţionează. După o oră, casa scării trebuie aerisită timp de 2-3 ore.

Cetăţenii care au obiecte personale (cărucioare pentru copii, biciclete) depozitate în scara blocului trebuie să le ia în casă, pentru a nu fi stropite cu dezinfectant.

Persoanele cu probleme respiratorii, astmatice, cardiace, sunt rugate să nu circule timp de patru ore prin casa scării, şi numai după aerisirea scării. Primarul ne asigură că substanţele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii.

„Începem acţiunea de dezinfecţie la ora 9 în cartierul Confecţii şi venim spre Ivancea, şi vom face 80 – 100 de scări pe zi. Mulţumesc argeşenilor că au început să stea în casă, astfel încât să ne putem face treaba”, spune primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email