De la un aragaz uitat aprins, la 41 de ani a murit asfixiată în propria casă


O femeie de 41 de ani a fost găsită moartă în propria locuinţă, din cauza unui aragaz uitat deschis. Aceasta locuia împreună cu mama sa, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Cuza Vodă din Curtea de Argeş. Singura sursă de încălzire a locuinţei era aragazul, aşa că seara femeile îl lăsau aprins până să adoarmă, ca să facă mai cald în casă. Maria Badea a fost găsită decedată în patul din dormitorul său, cel mai probabil asfixiată din cauza monoxidului de carbon, rpovenit de la aragazul uitat aprins.

Căldura şi mirosul de gaze au îngrijorat vecinii

Un vecin de scară, care locuieşte deasupra apartamentului celor două femei a simţit un val de căldură putenic, care venea de la apartamentul de la etajul inferior. Bărbatul a mers la uşa vecinei sale, a sunat de mai multe ori, dar nu i-a răspuns nimeni. Simţind miros de gaze s-a gândit că ceva nu este în regulă şi a chemat pompierii. “M-am dat jos din pat şi gresia ardea pur şi simplu. Cu o seară îaninte am simţit că vine căldură de jos, dar m-am gândit că o fi dat vecina căldura mai mare. Am tot sunat la uşă, am întrebat vecinii de femeie, dar nimeni nu ştia nimic. Nu a mai fost văzută de duminică. Aşa că am anunţat pompierii să vină pentru a debloca uşa apartamentului, să vedem ce se întâmplă”, a spus Ion Neacşu.
Un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş a deblocat uşa apartamentului şi au găsit-o pe femeie fără suflare. În locuinţă se simţea un puternic miros de gaze. Se pare că proprietara a uitat aragazul deschis şi s-a culcat. Căldura insuportabilă şi lipsa de oxigen au făcut-o pe femeie să se asfixieze. Se pare că femeia s-a trezit la un moment dat, aceasta simţind probabil că nu mai are aer şi se sufocă. Din păcate, nu a mai fost în stare să se salveze. Maria Badea era singură acasă, mama sa fiind internată la Spitalul din Curtea de Argeş.
Din primele verificări efectuate de poliţişti se pare că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte moartea femeii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email