De la o petrecere la restaurantul Camino, pe patul de la Urgenţe – De la nuntă la spital !

Mai multe persoane care au participat la o nuntă ce a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute, la restaurantul Camino din municipiul Curtea de Argeş, au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce ar fi consumat preparatele servite la petrecere. Totodată, potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale, se pare că printre cei care au avut nevoie de îngrijiri medicale a fost şi mireasa, însărcinată.
De la bal, la spital. Aşa s-a încheiat o petrecere la Curtea de Argeş pentru mai multe persoane. Acestea au ajuns la secţia de Urgenţe a Spitalului Municipal cu toxiinfecţie alimentară, după ce au chefuit la o nuntă ce s-a desfăşurat la un restaurant din municipiu. Potrivit medicilor, oamenii au acuzat stări de greaţă, vomă şi dureri abdominale, iar în jurul orei 03:00 au fost aduşi la spital cu maşinile prietenilor. „La noi au ajuns trei persoane cărora li s-au acordat îngrijirile medicale necesare, cu toţii fiind perfuzaţi. Pot să vă spun că au ajuns la spital cu maşinile apropiaţilor şi nu cu ambulanţa. Totodată, aceştia au fost consultaţi de medicul internist care le-a prescris reţete. Între cei care au ajuns la spital s-a aflat şi o femeie gravidă, care a fost consultată de medicul specialist. Nu au fost probleme mari, fiind cod verde de urgenţe. Nici unul dintre aceştia nu a fost transferat către alt spital”, au declarat medicii din cadrul Spitalului Municipal Curtea de Argeş. Mai mult decât atât, potrivit unor surse din cadrul unităţii medicale, se pare că nunta s-a încheiat mai devreme chiar şi pentru mireasă, care a ajuns la spital cu aceleaşi probleme.
„Şi noi am mâncat aceeaşi mâncare!”
Ieri, la restaurantul Camino s-au aflat inspectori de la Direcţia de Sănătate Publică, cei care au prelevat probe din toate mâncărurile servite la nuntă. „Au fost inspectorii aici şi au luat probe şi au zis că nu sunt probleme. M-au sfătuit să ţin din mâncare ca să pot să demonstrez oricui că nu sunt probleme. Nu de la mine de la restaurant s-au îmbolnăvit. Ginerele mi-a spus că după cununia civilă şi înainte să vină la restaurant au mâncat mici, acasă. Sunt doar trei persoane cărora li s-a făcut rău, mireasa, care e însărcinată în şapte luni, un nepot şi un văr de-al ei, cei care au mâncat mici. Să ştiţi că în salonul de deasupra am avut o altă masă organizată la care am fost şi eu şi am mâncat din aceeaşi mâncare şi nu a avut nimeni nimic”, ne-a spus ieri Romică Mateescu, cel care administrează restaurantul Camino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email