De la anul vom plăti pentru că ne lăsăm maşinile în stradă

Argeşenii care parchează în faţa blocului în care locuiesc vor plăti 60 de lei pe an, a declarat primarul Nicolae Diaconu. După cum aţi aflat în exclusivitate din ziarul nostru, din 2012 locurile de parcare din faţa blocurilor vor fi închiriate de locatarii care vor plăti cinci lei pe lună taxă la primărie. Administratorii asociaţiilor de locatari au numărat locurile disponibile, au completat fişe cu datele locatarilor şi chiar au făcut înscrieri pentru locurile de parcare.
Pentru o maşină s-au luat în calcul 2,5 metri pe 4 metri, astfel încât la o scară de bloc să încapă, în parcare, cam şapte maşini. Primele şapte cereri ale celor care locuiesc în blocul respectiv primesc locurile de parcare, iar pentru ceilalţi, care rămân fără, urmează să fie găsite soluţii.
„Fiecare rezident trebuie să aibă un loc de parcare pe care să-l plătească. Unde nu sunt suficiente locuri de parcare trebuie să facem unele noi. După ce totul va fi stabilit, vom percepe taxă de parcare, cinci lei pe lună, 60 de lei pe an. Primăria va marca asfaltul, va pune o etichetă, iar maşina va avea talon de parcare”, ne-a spus primarul. Toate acestea vot fi puse în aplicare la începutul anului viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email