De la 1 noiembrie se reia circulaţia trenurilor pe ruta Piteşti Curtea de Argeş

După ce trenurile au reînceput să circule pe ruta Golești – Câmpulung, CFR Călători va reveni şi pe traseul Curtea de Argeş – Piteşti cu două trenuri pe zi. Anunţul a fost făcut de compania de căi ferate, singura necunoscută fiind deocamdată tariful.

Începând cu 1 noiembrie, trenurile îşi vor relua circulaţia pe traseul Curtea de Argeş – Piteşti – Bucureşti, traseu abandonat în urmă cu şapte luni.

După ce, începând cu data de 15 octombrie 2015, CFR Călători a revenit pe ruta Golești – Câmpulung – Parcul Krețulescu și retur ca urmare a numeroaselor solicitări și demersuri din partea cetățenilor și a autorităților locale, a venit rândul municipiului Curtea de Argeş să reia legătura cu Piteştiul pe calea ferată.

Pe acest traseu operator a fost o companie privată care şi-a pierdut licenţa de transport în luna aprilie, iar trenurile s-au oprit. Acum, CFR Călători a luat înapoi traseele pierdute de firma privată şi a început să reintroducă trenurile pe mai multe rute. Nu se ştie însă cât va costa biletul, pentru că trenurile sunt interregio, mai confortabile decât cele care au circulat pe acest traseu până acum. Surse oficiale din cadrul gării Curtea de Argeş ne-au spus că e posibil ca preţul unui bilet să rămână acelaşi ca la trenurile regio, dar un anunţ oficial în această privinţă urmează să fie făcut de CFR Călători în zilele următoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email