De ce să alegi jocul de Craps în detrimentul Ruletei la cazino

Deși nu au foarte multe lucruri în comun, ruleta și jocul de Craps sunt jocuri pe care este posibil să le joci în aceeași sesiune de gambling. Pentru că au șanse de câștig diferite, ar fi greu să spunem pe care dintre ele să le alegi, dar măcar putem face o paralelă prin care să ne dăm seama de ce jocul de Craps ar putea fi o decizie mai bună în unele situații. Așadar, astăzi îți vom oferi argumente viabile care să îți argumenteze de ce ar trebui să alegi Craps în pofida ruletei.

 

E mult mai distractiv

 

La o scurtă privire asupra topului celor mai profitabile jocuri de cazino bazate pe strategie, ruleta este clasată mult mai sus decât jocul de Craps. Deci dacă vrei metode de a face bani mai bune decât jocul de Craps, probabil că ruleta îți va oferi plăți mai bune, dar aici vorbim despre argumente pentru care să alegi jocul de Craps când singura alternativă rămasă este ruleta. În opinia noastră, decizia ar trebui luată ținând cont de preferințele fiecărui jucător, dar distracția este cu siguranță mai mare la mesele de Craps. Așadar, de ce este mai distractiv să te joci Craps decât ruletă?

 

În primul rând, la majoritatea meselor de ruletă vei întâlni numai jucători de care încearcă să aplice tot felul de strategii și tipuri de joc care îi ajută să câștige tot mai mult. Știți ce înseamnă asta? Că acei jucători sunt foarte serioși, sunt concentrați asupra jocului și cu siguranță nu au venit acolo pentru a avea parte de distracția vieții lor. Acestea fiind spuse, acesta este încă un argument puternic care ne spune că jocul de Craps este mult mai distractiv decât ruleta. Al doilea argument este implicarea jucătorilor în rundele jocului de Craps. Spunem asta pentru că pariurile sunt atât de diversificate încât vei putea să pariezi chiar și împotriva unora dintre jucători.

 

Jocul de Craps implică mult mai multe detalii legate de implicarea jucătorilor. În unele cazinouri, vei putea chiar tu să arunci zarurile lucru care te va face să te simți foarte implicat în tot procesul jocului, iar asta te va face să uiți că ești în pierdere. Precizăm din nou că distracția de la Craps nici nu se compară cu cea de la ruletă.

 

Strategiile pot face diferența

 

La fel cum în jocul de ruletă este indicat să te joci folosind o strategie foarte bine stabilită, așa ar trebui să faci și cu jocul de Craps. Lucrul cel mai important este ca strategiile care se potrivesc cel mai bine jocului de Craps să se potrivească și stilului tău de joc. Unii pot să aplice o strategie de ruletă foarte bine în timp ce unii pot găsi acest lucru destul de dificil de făcut. Dar un lucru este clar, strategiile aplicate jocului de Craps sunt cele care fac diferența. Cu cât ai o strategie mai bună și cu cât vei reuși să o respecți pentru un timp cât mai îndelungat.

 

Dacă te gândești să folosești o strategie de joc trebuie să te hotărăști în legătură cu eficiența acesteia și cât de mult poate produce pentru tine. De exemplu, unele strategii sunt foarte complicate, dar îți oferă un RTP extrem de mare. Unele strategii sunt mai ușor de aplicat, dar îți vor oferi un RTP mai mic. Din nou este vorba doar despre tine și despre ce fel de jucător ești. În cele din urmă, trebuie să te și distrezi.

 

Este riscant dar poate aduce și profit mare

 

Așa cum am spus și la începutul acestui articol, este un lucru cunoscut faptul că ruleta oferă câștiguri mult mai mari decât jocul de Craps. Din fericire, acest lucru este valabil pe termen lung, dar dacă îți vei asuma suficiente riscuri, vei vedea cum câștigurile mari pot veni mai repede la jocul de Craps decât la ruletă. Deci jocul de Craps este mai riscant, dar totul merită din plin. Din punct de vedere al timpului, riscul este să pierzi mai mult timp jucând Craps decât ruletă. De ce spunem asta?

 

Într-o singură oră, judecând după durata medie a fiecărei runde, în jocul de Craps vei putea să joci doar 38 de runde, în timp ce la ruletă poți ajunge să joci chiar și 48 de runde. Deci eficiența este cu mult mai mare în cazul ruletei, dar riscul merită dacă după doar 10 runde din Craps ai scos un câștig substanțial.

 

Concluzie

 

Așadar, pentru a motiva faptul că poți alege Craps în locul jocului de ruletă, trebuie să te gândești la ceea ce îți dorești de la acest joc. Jocul de Craps este mult mai distractiv și poți avea parte de câștiguri mai mari dacă ești dispus să riști ceva bani. Nici din punct de vedere al timpului jocul de Craps nu este mai rapid, dar banii mulți ar putea înlocui orice.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email