De ce cazarea în regim hotelier e cea mai bună variantă?

Printre orașele preferate de către turiștii din Europa se numără și Bucureștiul, iar statisticile arată că de la an la an numărul celor care vizitează acest oraș se mărește. Așadar, pentru a se bucura pe deplin de vacanță, ar trebui să găsească oferte excelente de cazare – adică să întrunească toate condițiile calității și bineînțeles să aibă un preț bun.

Așadar, cei care au nevoie de închiriere pe termen scurt în București se află în căutare de oportunități de cazare. Cea mai bună variantă – cel puțin din ultimii ani – pare să fie cazarea în regim hotelier, opțiune către care se orientează majoritatea turiștilor. De asemenea, această variantă tinde să fie potrivită și pentru oamenii de afaceri implicați în diferite activități care au nevoie de un cadru intim care să le asigure tot confortul.

Unde putem găsi cazare în regim hotelier?

My Hotel Apartments pune la dispoziția clienților săi apartamente în regim hotelier de lux pe care le pot închiria toți cei care se află în căutare de oferte. Așadar, dacă ați planificat o scurtă vacanță în București sau în împrejurimi împreună cu familia și prietenii sau dacă aveți nevoie de un cadru ideal pentru întâlnirile de afaceri, poți apela cu încredere la serviciile oferite de My Hotel Apartaments.

Zonele cele mai căutate din București în care poți închiria, de altfel, un apartament cu două sau trei camere la un preț rezonabil sunt: Grădina Zoologică, Pădurea Băneasa, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Therme, Băneasa Shopping City, Parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Parcul Herăstrău, Ambasada SUA, Ikea București, Aeroportul Internațional București Băneasa.

Ce dotări există în cazul regimului hotelier de lux

Costurile includ un menaj gratuit pentru chirii de la 7 zile – la fiecare 5 zile, iar la cerere se pot asigura anumite servicii – atât călcat, cât și spălat . De asemenea, poți beneficia de utilități precum energie electrică, apă, gaze. Ai la dispoziție următoarele dotări:

      cadă hidromasaj;

      aer condiționat;

      televizoare led cu diagonală de minimum 165 cm;

      prosoape + lenjerie 5 stele;

      pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit;

      tacâmuri veselă pentru 6 persoane;

      mașină de spălat rufe cu uscător;

      mașină de spălat vase.

 

Avantajele unei închirieri în regim hotelier

Nu doar prețul convenabil reprezintă un avantaj incomparabil cu ofertele camerelor de hotel convenționale sau a pensiunilor, ci și confortul asigurat precum și calitatea serviciilor.

Cu toții am trăit câteva experiențe neplăcute în privința cazărilor tradiționale din cauza serviciilor care lasă mult de dorit, dar și a prețului mult peste așteptări, care de multe ori nu face toți banii. Din acest motiv, suntem nevoiți să găsim alte soluții de cazare, iar cea mai bună variantă rămâne închirierea în regim hotelier.

Având în vedere avantajele acestei opțiuni, popasurile în București devin mult mai plăcute și mai confortabile, indiferent de motivul pentru care vizitezi capitala –fie că te afli într-o călătorie în interes de afaceri, fie că ești în vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email