De 3 X roşu, de 5 X suspendat …

„Dacă aş avea mai mulţi jucători cu devotamentul, dârzenia şi spiritul de sacrificiu care îl caracterizează pe Frăsineanu, acum eram mult mai sus în clasament, şi nu mai aveam probleme în lupta pentru salvare de la retrogradare”, spunea antrenorul Ştefan Stoica despre cel mai eliminat jucător al acestui tur de campionat la Ligii I. În cele 13 etape, Cornel Frăsineanu a fost eliminat de trei ori, şi a primit cinci etape de suspendare.
„De două ori am fost eliminat pe nedrept de arbitrii”
În 13 etape ai fost eliminat de trei ori. Nu este cam mult?
– Este foarte mult, dar de două ori am fost eliminat pe nedrept. Cu Poli Iaşi n-am făcut nici măcar fault, iar cu Universitatea Craiova eu am fost cel faultat, dar, culmea, arbitrul m-a eliminat! Toată lumea a văzut că n-am avut nicio vină…
Crezi că arbitrii au ceva cu F.C. Internaţional?
– Cu siguranţă. Au văzut că avem mai multe puncte în clasament, puncte muncite, luate corect, şi vor să ne ţină acolo jos, în subsolul clasamentului.
Urmează meciul cu Unirea Urziceni. Cum va fi?
– Extrem de greu, dar vom face tot posibilul să obţinem un rezultat bun. Echipa joacă din ce în ce mai bine, însă ne-au tăiat elanul prin acele eliminări.
Va rezista Interul în Liga I?
– La cum jucăm acum, cred că rămânem fără probleme în Liga I. Numai să fim lăsaţi să jucăm. Sunt sigur că vor veni în continuare rezultatele bune pe care le aşteptăm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email