De 1500 de ori INTERES ARGEŞEAN

Astăzi aveţi în faţa ochilor ediţia cu numărul 1500 a ziarului INTERES ARGEŞEAN. E un număr important în orice situaţie, iar în cazul unui ziar chiar mai mult. Am reuşit noi, cei de la INTERES ARGEŞEAN, să rezistăm pe o piaţă dură şi am ajuns de 1500 de ori pe tarabele de la care se vinde presă. Sigur, avem şi noi o ediţie online cu mii de cititori zilnic, drept pentru care vă mulţumim, cum vă mulţumim şi pentru cele 1500 de ediţii de ziar scoase până acum.

Ziarul nostru a apărut în 2008, aşadar anul trecut a împlinit 10 ani de existenţă. Da, existenţă, căci un ziar e aproape un organism viu, care se bucură de succes şi suferă când greşeşte sau are o perioadă mai slabă, ca oricine. Un organism viu, compus de ziarişti la fel de vii.

În cele 1500 de numere de ziar am scris despre toate, bune şi rele. Am scris despre oameni, buni şi răi, argeşeni de succes ori oameni simpli dar care au avut ceva de spus.

Comunitatea locală s-a schimbat mult în aceşti 11 ani de existenţă a ziarului iar schimbarea a fost reflectată în cele 1500 de numere de ziar. În 2008 oraşul arăta altfel, nu era „regal”, nu avea multe dintre lucrurile pe care le are acum, dar poate că nici problemele de astăzi. Am încercat şi cred că am reuşit să arătăm mereu adevărata faţă a lui, uneori mai urâtă alteori mai frumoasă,  dar o imagine reală.

Mulţi nu credeau, în 2008, că INTERES ARGEŞEAN va rezista. Mulţi îl vedeau ca aparţinând unui om politic sau altuia, mulţi zâmbeau superior demersului nostru de a aduce pe piaţa media din Curtea de Argeş un produs nou, modern şi bine făcut. Astăzi le demonstrăm tuturor că s-au înşelat, INTERES ARGEŞEAN a ajuns la numărul 1500 şi va continua. Este bucuria noastră, a celor care muncim zi de zi pentru ca dimineaţa să aveţi în faţa dumneavoastră o publicaţie interesantă. Nimic nu e perfect în lumea asta, iar ziarul nostru face parte din cotidian. Dacă mai greşim, să ne iertaţi, pentru că numai cine nu munceşte nu greşeşte, iar noi muncim. Mult, cu pasiune şi cu devotament, suntem în serviciul dumneavoastră, cititorii noştri. Cât timp veţi considera că merită să ne citiţi, atât timp vom fi în casele dumneavoastră.

Ne bucură, pe mine şi pe colegii mei, faptul că ziarul este perceput exact aşa cum este, neafiliat politic, fără alte interese decât cel al informării corecte şi obiective. Ne mai înjură unii pe site, dar am decis să ne asumăm riscul acesta şi să le oferim şi cititorilor noştri libertatea de exprimare a opiniilor, convinşi fiind că numai aşa putem fi informaţi şi puternici, libertatea de exprimare fiind poate cea mai importantă pentru o fiinţă umană.

Un domn, persoană importantă în oraş dar care nu vrea să-i apară numele nicăieri, niciodată, îmi spunea– „Cum, aţi ajuns la 1500 de numere de ziar?! Nu ştiu dacă e mult sau puţin, dar mi se pare că vă citesc de când lumea!” Asta e o reacţie care mi-a plăcut. Când cineva îţi spune că faci parte din viaţa lui parcă dintotdeauna înseamnă că ai câştigat, cumva, un loc în inima lui. Sper că avem în sufletul dumneavoastră un locşor, aşa cum are orice prieten pe care îl aveţi în viaţă. Te mai cerţi cu el, te mai superi pe el, dar rămâne acolo, în sufletul tău şi ştiţi că vă puteţi baza pe el orice ar fi. INTERES ARGEŞEAN este prietenul dumneavoastră pe care vă puteţi baza. Îl mai luaţi de urechi, îi mai atrageţi atenţia când vi se pare că a luat-o pe alături, dar ştiţi că nu vă lasă baltă niciodată, indiferent cât de greu i-ar fi.

Acum, la împlinirea a 1500 de numere de ziar, noi, cei care facem posibil şi vizibil INTERESUL ARGEŞEAN, ne înclinăm în faţa dumneavoastră şi vă promitem că vom fi din ce în ce mai buni. Vom scrie în continuare istoria clipei argeşene cum vom putea mai bine, în folosul dumneavoastră.

Laura Ilie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email