DARURI DE PAŞTE la Centrul ACCES

Pentru a marca Sărbatorilor Pascale, la Centrul  de Consiliere Socio-Educativă ACCES, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Sociala Curtea de Arges, s-a desfăşurat luni, 26 aprilie, proiectul „Daruri de Paşte”. Iniţiatorii proiectului au fost Camelia şi Ionuţ Barbu, iar locul de desfăşurare – parcul ”Fântâna lui Manole”.

În contextul pandemiei de Covid 19, proiectul s-a desfăşurat în aer liber. Atât personalul centrelor cât şi beneficiarii au păstrat distanţa socială şi au folosit maştile de protecţie şi dezinfectanţi.

Inițiatorii proiectului  au oferit daruri, constând în dulciuri și jucării, beneficiarilor Centrului de zi Acces din cadrul Direcției de Asistenţă Socială Curtea de Argeș.

Obiectivele proiectului sunt promovarea sentimentelor de altruism, toleranţă și generozitate, specifice Sărbatorilor Pascale; depășirea sentimentelor de inferioritate ale beneficiarilor, cauzate de situația financiară precară a familiei și o mai bună integrare în societate; dezvoltarea unor atitudini pozitive și diminuarea disconfortului psihic resimțit de copii și familiile acestora, datorită măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii și infectării cu Covid 19.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email