Daniel Stan este singurul jucător din Curtea de Argeş al Interului

Atacantul Daniel Stan a înscris un gol în campionat după un an şi opt luni. În mai 2008 a marcat ultimul său gol pentru Oţelul Galaţi, apoi a fost transferat la Unirea Urziceni unde s-a accidentat grav la genunchi într-un meci de pregătire. Recuperarea a durat mai mult de un an şi jumătate. A marcat primul său gol de la revenire în meciul jucat în toamnă cu Rapid, 2 – 1 în Cupa României. Daniel Stan este singurul jucător de la Internaţional,  originar din oraşul Basarabilor. Născut în urmă cu 31 de ani în Curtea de Argeş, Daniel Stan a jucat la Internaţional în perioada 2001-2004, după care s-a transferat la F.C. Bihor, pentru 100.000 de dolari, apoi la Oţelul Galaţi şi Unirea Urziceni. La Bihor şi Galaţi a fost golgeterul echipelor.

„Trebuia să sparg gheaţa!”

Ai marcat gol în campionat după un an şi opt luni, din care un an şi jumătate ai fost accidentat.
– Aşa este. Trebuia să vină timpul să dau din nou gol, după ce mai înscrisesem în Cupa României. Mă bucur că am câştigat meciul cu Alba Iulia şi că am dat gol, mai ales că am venit după o accidentare şi, în plus, am jucat fiind răcit!
Cum a fost?
– Acum pare simplu: a venit centrarea lui Matei, foarte bună, şi am lovit mingea cu capul. Experienţa m-a ajutat să înscriu acest gol. Mă bucur că am spart gheaţa, cum se spune …
Pentru prima dată în acest retur, Interul nu mai este pe un loc retrogradabil.
– Aşa este, şi aşa sperăm să rămânem până la finalul campionatului. Avem o echipă bună, şi merităm să rămânem în Liga I. Comparativ cu alte echipe, jucăm un fotbal de calitate, plăcut ochiului.

„De când a venit Ionuţ Badea, echipa joacă mai bine”

Venirea antrenorului Ionuţ Badea reprezintă un plus pentru echipă?
– Cu siguranţă. Faţă de tur jucăm mai bine, mai eficient, şi stăm mult mai bine în teren. Ionuţ Badea este un antrenor care va face carieră în fotbalul de performanţă. Ca jucători am fost adversari pe teren. Cred că se vede schimbarea în bine a echipei faţă de ce a fost în tur.
Urmează meciul de la Ploieşti cu Astra. Îţi propui să înscrii din nou?
– Sigur aş vrea să dau din nou gol, dar nu asta este important, ci să învingă echipa şi să luăm cele trei puncte.
Se va salva Interul de la retrogradare?
– Eu sunt convins că nu vom retrograda. Avem echipă, jucăm bine şi vom rămâne în prima Ligă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email