Dan Puric vine la Curtea de Argeş

Casa de Cultură „George Topârceanu”, va găzdui joi, 17 iunie, o conferinţă susţinută de renumitul actor şi regizor român Dan Puric. „Cunoscutul actor va veni la Curtea de Argeş la invitaţia fundaţiei Dumnezeu este iubire, al cărei preşedinte

este preotul Vasile Marinescu. La eveniment intrarea va fi pe bază de invitaţie. Va fi cu siguranţă un eveniment deosebit, în cadrul căruia va avea loc şi o lansare de carte”, a spus Cristian Mitrofan, manager Casa de Cultură.

 

Dan Puric este un actor şi regizor român, care a jucat atât în piese de teatru cât şi în filme. Multe dintre spectacolele sale, printre care amintim, „Made in Romania”, „Costumele”, „Don Quijote” au fost prezentate în mai multe ţări. A jucat rolul principal în coproducţia româno-sârbă „Broken Zouth”, iar spectacolele sale de pantomimă au fost transmise de multe televiziuni importante. De-a lungul carierei sale, a Dan Puric a obţinut numeroase premii importante, printre care Premiul UNITER pentru teatru nonverbal în anul 2003, Marele Premiu UNESCO pentru dezvoltare culturală – pentru promovarea artei scenice româneşti în străinătate, Marele Premiu al Fundaţiei „Anastasia” şi Premiul Aristizza Romanescu al Academiei Române pentru realizările din cinema şi teatru. Tot în luna iulie, la Casa de Cultură, în cadrul unei reuniuni speciale a Clubului Iubitorilor de Cultură va avea loc vernisajul unei expoziţii de pictură realizată de un artist american. „Deja a devenit o tradiţie ca la Casa de Cultură să avem expoziţii internaţionale. După ce am prezentat argeşenilor o expoziţie realizată de o artistă din Venezuela, iată că acum urmează să expună aici un pictor din Statele Unite al Americii, iar în luna septembrie, tot în cadrul Clubului de Cultură vom avea o expoziţie a unui artist italian”, a spus Cristian Mitrofan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email