Dan Giuclea nu mai e consilier județean PNL

În cadrul întrunirii Biroului Politic Județean al PNL, președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, a prezentat situația politică națională și deciziile care au fost luate în plan legislativ și guvernamental, se arată într-un comunicat de presă al PNL Argeș.

” De asemenea, au fost abordate diverse teme organizatorice și au fost adoptate mai multe hotărâri.

• În BPJ a fost validat un număr de adeziuni depuse la Secretariatul General de organizațiile PNL din Pitești, Costești și Curtea de Argeș.

• BPJ al PNL a votat propunerea de radiere depusă de PNL Curtea de Argeș față de consilierul județean, Dan Giuclea. Organizația municipală a făcut această propunere după ce a constatat lipsa de activitate politică și administrativă a domnului Dan Giuclea. Secretariatul General al PNL va urma procedura în vederea înlocuirii consilierului județean care a fost radiat.

• De asemenea, BPJ a validat procedura de excludere din partid a domnului Iulian Ionel Bădescu, consilier local în comuna Bârla, care a fost propusă de organizația locală a PNL.

• Biroul Politic a validat propunerea președintelui interimar al PNL Costești, domnul Gabriel Tudor pentru constituirea unui Birou Politic Local interimar al PNL Costești.

• În cadrul BPJ au fost prezentate rapoartele de activitate ale consilierilor locali liberali din municipiul Pitești, din Câmpulung, Curtea de Argeș, Mioveni, Costești și Ștefănești”, potrivit comunicatului citat.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email