Dacia s-a împiedicat cu o nou promovată

Meciul disputat sâmbătă la Mioveni pe o căldură insuportabilă a fost dominat teritorial de echipa antrenată de Iordan Eftimie, dar s-a terminat nedecis, deoarece gazdele au suferit în linia ofensivă. Cei doi atacanţi Eric şi Ayza sunt departe de cerinţele ligii secunde, iar la mijlocul terenului lipseşte Raul Costin care în campionatul trecut verticaliza jocul Daciei. Nou promovata în liga a II a, Silvana a evoluat cu dăruire şi mult elan, a avut şi noroc, dar şi un mare ghinion: în minutul 86, Gavrilescu a ratat cea mai mare ocazie a meciului, când a şutat violent de la 5-6 metri pe lângă poartă!!! A fost o uriaşe ocazie care i-a făcut pe oficialii mamamureşeni să suspine după meci: „Dacă marcam acel gol, eram şi noi pe primul loc după două etape…”

Iz de păsărică în vestiarul arbitrilor!

Meciul de sâmbătă de la Mioveni a fost condus de o brigadă compusă din patru femei. La centru a fost Teodora Albon din Cluj, iar Asistentele Irina Mârţ ţi Speranţa Popescu din Bucureşti, precum şi rezerva Cristina Dănilă. Teodora Albon a condus bine o partidă în care a arătat 6 cartonaşe galbene. Clujanca nu l-a iertat nici pe portarul Daciei, Iulian Ilie care tot încerca să-i dea lecţii de arbitraj după anumite faze. Delegatul echipei oaspete a imputat brigăzii de arbitrii faptul că golul ănscris de Chirciu ar fi fost din ofsaid, şi aşa au pierdut două puncte. Omul se înşela, golul fiind perfect valabil. Cîrcotaşii spuneau după meci că în vestiarul celor patru arbitre era un iz de … păsărică atunci când au plecat acasă.

„Le vom reduce cu 20% contractele jucătorilor şi antrenorului”

Cel mai supărat după acest meci a fost primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, preşedintele Consiliului Director al clubului Dacia. Primarul Georgescu s-a dus după meci în vestiarul jucătorilor şi le-a imputat jocul medest prestat mai ales de mijlocaşi. Ca măsură după această evoluţie, antrenorul şi jucătorii vor avea reduse contractele cu 20%!!! Reducerea contractelor va fi anulată dacă sitauţia va fi redresată în etapele următoare.

Victoria, ca sarcină de sevici

Sunteţi cam supărat…
– Cum să nu fiu după un asemenea meci? Sunt nemulţumit de joc şi de atitudinea antrenorului. După meciurile de pregătire, credeam că în prima etapă la Covaci a fost un accident, dar se pare că nu-i deloc aşa, şi la echipă este o problemă…
Ce a lipsit echipei?
– Nu am avut mijloc! Ce căuta Iulian Vladu, mijlocaş? Apoi, dacă aş fi fost eu antrenor. l-aş fi schimbat pe Năuiu încă din minutul 20.
Îi sancţionaţi pe jucători pentru că n-au câştigat un meci în primele două etape?
– Da, le vom reduce cu 20% contractele jucătorilor şi antrenorului. Nu admit ca în meciurile disputate pe teren propriu să nu câştigăm…
Reducerea contracte­lor rămâne definitivă?
– Dacă tot ei vor „derge busuiocul”, este posibil să revenim. Practic, ei au ca sarcină de servici obligaţia de a câştiga. Să vedem cum se vor comporta mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email