Dacia nu ştie să mai câştige la Mioveni


Nimeni nu se aştepta ca Dacia să facă cel mai slab meci din acest sezon tocmai unei echipe modeste ca F.C. Baia Mare… Pase din trei metri direct la adversar, marcaj inexistent la faza din minutul 39, ratări ca în curtea şcolii, construcţie aproape nulă în terenul advers, jocul atacanţilor ruşinos de slab, au fost caracteristicile unui 1 – 1 care ar putea aduce demiterea antrenorilor Iordan Eftimie şi Marius Stoica. Până la luarea unei decizii în privinţa antrenorilor, se spune că primul antrenament din această săptămână va fi condus de directorul executiv al clubului, Răzvan Tunaru, şi antrenorul de portari, Nicolae Bratu.

Singura acţiune reuşită a lui Pablo

Echipă sărmană, F.C. Baia Mare a venit la Mioveni să stea cu fundu-n poartă pe două linii, şi l-a lăsat în faţă doar pe grăsuţul Roszel de numai 1,65 înălţime. Dominarea Daciei s-a concretizat în minutul 27: Lircă a centrat de pe stânga, iar Pablo a reluat în poartă de la 10 metri. A fost singura acţiune de fotbalist valoros a spaniolului… Foarte puţin pentru cele 90 de minute ale unui meci.

Cel mai mic jucător de pe teren a înscris cu capul!

Peste 12 minute, oaspeţii aveau să egaleze din unica acţiune la poarta lui Ilie. Fostul jucător al Argeşului, Daniel Rednic, a centrat de pe stânga, iar cel mai mic şi mai gras jucător de pe teren, „Ronney” Roszel a înscris cu o lovitură de cap de la 8-9 metri!!! După pauză, jucătorii Daciei ies decişi de la vestiar să tranşeze soarta meciului în favoarea lor. Dar minunea a ţinut doar 10 minute.

Gol anulat din cauza lui Pablo

Întrat la pauză în locul lui Nistor, Enache prinde un şut perfect în minutul 53, mingea intră în poartă, dar de la margine se semnalizează ofsaid, deoarece Pablo era pe traiectoria şutului şi se ferise de calea mingii. Jucătorii Daciei se bucurau de gol într-un meleu în terenul advers în timp ce oaspeţii au plecat pe contraatac!!! Antrenorul Marius Stoica intră în teren şi îşi trimite elevii să oprească acel contraatac. Surprinşi şi nedumeriţi, fotbaliştii Daciei opresc în cele din urmă contraatacul.

Arbitrul trebuia să dea penalty pentru Dacia în minutul 83!

Arbitrul ieşean Bogdan Hanciaruc avea să se evidenţieze în mod nefast pentru soarta jocului. Era minutul 83 când portarul Bota l-a faultat la 6 metri de poartă pe Ilie Baicu, dar penalty-ul cuvenit n-a fost acordat… Cel mai bun jucător al Daciei, fundaşul Năuiu ratează cea mai mare ocazie în minutul 84 când a trimis peste poartă cu capul de la la 8 metri. Şi aşa, Dacia a ratat din nou şansa de a se cocoţa pe locul doi, la numai un punct de liderul F.C. Argeş!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email