Dacia Mioveni a urcat la munte

Lotul Daciei Mioveni a plecat în cantonamentul montan unde se va pregăti pentru returului campionatului cu Marian Pană ca antrenor principal, şi Dragoş Stroe, Nicolae Bratu şi Iulian Preda ca antrenori secunzi. Directorul tehnic Florin Halagian nu va fi prezent la Sinaia de la începutul pregătirii. Urmează ca „principalul” Marian Pană să-şi aleagă antrenorii secunzi după acest cantonament. Acum, în cantonamentul de la Sinaia au plecat în pregătiri 25 de jucători.

Va fi şi un cantonament în Macedonia?

„Cantonamentul de la Sinaia va dura numai o săptămână, dacă în aceste zile vom stabili un alt cantonament în Macedonia. Miercuri vom putea spune cu siguranţă dacă lotul nostru se va pregăti şi în Macedonia, sau doar la Sinaia”, spunea directorul executiv al clubului Dacia Mioveni, Răzvan Tunaru.

Lotul

Luni dimineaţa a plecat la Sinaia următorul lot de jucători: Iulian Ilie, Popescu şi Preda – portari. Moşteanu, Cojocaru, Olteanu, Stoica, Năuiu, Miulescu, Vladu, Baicu, Florea, Pătru – fundaşi. Nilă, Enache, Săndulescu, Huzuneanu, Nistor, Lircă, Coşereanu, Mormolea, Ayza – mijlocaşi. Boroiban, B. Preda, Tomas.

Noutăţi în aşteptare

Este posibil ca la Sinaia să mai vină câţiva jucători. Claudiu Ionescu şi Lucian Itu, care au fost puşi pe liber de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, şi vor veni la Dacia,  nu s-au alăturat încă lotului de jucători. Deocamdată sunt doar trei jucători nou veniţi: fundaşii Florea şi Pătru de la Chiajna, şi atacantul brazilian Tomas, ultima dată la Oradea.

Ai noştri au mers cu „Naşul”

Preşedintele Ion Ţuţală şi Răzvan Tunaru au fost ieri la sediul Federaţiei Române de Fotbal la alegerile pentru preşedintele FRF. De asemenea, şi reprezentanţii clubului F.C. Internaţional Curtea de Argeş au fost prezenţi, şi nu l-au votat, ca şi cei de la Dacia, pe Constantin Iacov, contracandidatul actualului preşedinte al FRF, Mircea Sandu. La alegerile cu final aşteptat, reprezentanţii fotbalului argeşean au dat votul lor „eternului” preşedinte al FRF, Mircea Sandu, zis „Naşul”.

Povestea cu suspendarea lui Marian Pană

La 10 ianuarie, când conducerea clubului Dacia Mioveni l-a numit pe Marian Pană ca antrenor principal, exista o temere în faptul că antrenorul mai avea de ispăşit unele etape de suspendare. În urmă cu ceva timp, Marian Pană primise o suspendare de 21 de etape după un meci Suceava – Botoşani. Directorul executiv al Daciei, Răzvan Tunaru a lămurit situaţia: „Este adevărat că Marian Pană a fost suspendat după acel meci, Suceava – Botoşani, dar a făcut recurs şi pedeapsa i-a fost diminuată la 12 etape pe care deja le-a efectuat. De altfel, Marian Pană a antrenat în tur pe Gloria Bistriţa, aşa că acum nu mai este suspendat, şi poate antrena fără probleme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email