Dacia Mioveni a terminat „en fanfare” turul de campionat!

Ultimul meci al Daciei în acest tur de campionat a fost un galop de sănătate, victoria venind firesc la un scor concludent. În minutul 51, scorul era deja 4 – 0 pentru Dacia! Victoria echipei din Mioveni face ca ultimele rezultate de pe teren propriu, când n-a fost obţinută nicio victorie, să aducă numai regrete, pentru că astfel a fost ratată ocuparea primului loc în clasament. Pe cât de adevărat, pe atât de incredibil: Dacia a pierdut în acest tur de campionat 11 puncte pe teren propriu!!!

Dacia a pierdut 11 puncte pe teren propriu!!!

„Cu doar jumătate din punctele pierdute la Mioveni cu echipe slab cotate şi aflate în subsolul clasamentului, eram acum pe primul loc la diferenţă mare de puncte”, spunea cu năduf, primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, preşedintele Consiliului Director al Clubului Dacia. Echipa din Mioveni are 28 de puncte, cu două mai puţin decât UTA şi FCM Tg. Mureş, echipe aflate pe primele două locuri în clasament, şi la fel ca F.C. Argeş.

Antrenorul Ionuţ Badea este dorit la Dacia Mioveni

Surse autorizate din interiorul clubului Dacia Mioveni sunt interesate de a-l aduce la echipă pe antrenorul Ionuţ Badea de la F.C. Argeş. Antrenor tânăr şi de mare perspectivă, Ionuţ Badea mai are contract cu F.C. Argeş încă doi ani. În campionatul trecut, când F.C. Argeş evolua în prima ligă, Badea era apreciat de oamenii de fotbal, specialişti, care îl lăudau pentru rezultatele obţinute, precum şi pentru felul în care evolua echipa.

Preşedintele Ion Ţuţală crede în promovare

Preşedintele clubului Dacia, Ion Ţuţală spunea despre meciul de la Oradea că „a fost permanent la discreţia noastră. Remarc întreaga echipă, cu un plus pentru Năuiu şi Ayza. Acum, la finalul turului de campionat, regretăm enorm punctele pierdute aiurea pe teren propriu … Totuşi, suntem acolo sus în clasament şi avem şanse reale de promovare”.
Tunaru, „secund” la echipa naţională!!!
După demiterea antrenorilor Iordan Eftimie şi Marius Stoica, de pregătirea echipei s-au ocupat Răzvan Tunaru şi Nicolae Bratu. Partida cu F.C. Bihor a fost prima cu acest cuplu nou de antrenori. Şi au păşit cu dreptul! Glumind, primarul Ion Georgescu spunea despre antrenorul Răzvan Tunaru: „Îl aşteptăm la negocieri pe selecţionerul Răzvan Lucescu pentru a-l lua ca antrenor secund la echipa naţională pe Tunaru!”.

Antrenamente „relache”, şi bani de sărbători

Odată cu acest meci de la Oradea, Dacia a terminat turul campionat. În ultima etapă, Dacia trebuia să joace cu CFR Timişoara, echipă exclusă din campionat. Jucătorii nu vor pleca în vacanţă şi vor mai rămâne în pregătiri „relache” încă două săptămâni la Ştefăneşti. Conducerea clubului va achita fotbaliştilor rata de contract pentru a ajunge la zi cu plăţile, precum şi primele de joc. Astfel Ilie, Olteanu, Baicu şi colegii lor, vor avea bani de sărbători. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email