Dacia Mioveni a început pregătirea fără Halagian

Lotul Daciei Mioveni şi-a început ieri pregătirile pentru noul sezon cu o nouă conducere tehnică: Marian Pană antrenor principal şi Florin Halagian director tehnic. „Domnul profesor Halagian nu a fost prezent la primul antrenament, dar va veni joi la pregătire. Marţi şi miercuri, lotul de jucători va face vizita medicală. Primii 13, jucătorii de bază, vor efectua vizita medicală marţi, iar ceilalţi 13 o vor face miercuri”, spunea preşedintele clubului, Ion Ţuţală. La finalul turului de campionat, conducerea Daciei a dat afară şase jucători: Erik Yartey, Mămăligeanu, Crăciun, Ungureanu, Giani Marinescu şi Pablo Rodriguez Arcia.

Noua achiziţie, Boroiban este cam grăsuţ…

La primul antrenament au fost prezenţi 33 de jucători, dar mulţi din ei au venit nechemaţi  nu vor face vizita medicală şi nu vor mai fi primiţi la pregătiri. Singura noutate este atacantul Laurenţiu Boroiban venit de la CSM Rm. Vâlcea, care este puţin supraponderal. „În funcţie de ce ne va cere domnul Halagian şi antrenorul principal Marian Pană, vom mai aduce tri jucători. Se pare că vom avea nevoie de doi atacanţi şi un fundaş dreapta, dar numai profesorul Halagian va decide”, mai spunea preşedintele Ţuţală.

Marian Pană: „Am venit la Dacia să promovăm”

„Am venit la Dacia să mă afirm, să fac performanţă şi să promovăm în Liga I. Din câte ştiu, Dacia are un lot bun de jucători, pe care în aceste zile îl voi cunoaşte cât mai bine. Vreau să readucem Dacia Mioveni pe prima scenă a fotbalului românesc, cu toate că lupta pentru promovare va fi foarte grea”. Declaraţia aparţine antrenorului principal, Marian Pană. „Despe detaliile contractului vă voi spune joi sau vineri, după ce vor fi semnate actele”, mai spunea Marian Pană.

Cantonament la Sinaia

După vizita medicală, lotul Daciei se va pregăti la Ştefăneşti până pe 25 ianuarie când se va pleca în cantonamentul montan de la Sinaia care durează până pe 6 februarie. Apoi Dacia va reveni acasă unde va disputa mai multe meciuri de pregătire. „Lotul cu care vom ataca returul de campionat va cuprinde 23, maxim 24 de jucători, cu trei portari”, a declarat preşedintele clubului, Ion Ţuţală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email