Dacia începe marşul spre Liga I

Dacia Mioveni – Fortuna Covaci. Liga a II-a porneşte şi ea la drum pentru returul campionatului care se anunţă a fi unul draconic mai ales pentru lupta promovării în Liga lui Mitică. La Dacia Mioveni gândurile şi speranţele de mărire spre Liga I sunt în prim plan, şi cu toţii vor să îndeplinească obiectivul îndrăzneţ al revenirii în prim planul fotbalului românesc.

Cu Halagian în umbră

Conducerea clubului l-a adus ca antrenor principal pe Marian Pană, şi a legitimat trei jucători care să dea forţă echipei. Peste toate însă, este aducerea profesorului Florin Halagian ca director tehnic, dar Armeanul stă deocamdată în umbră din anumite motive numai de el ştiute. „Este adevărat că discut şi mă sfătuiesc tot timpul cu domnul Halagian de la care orice antrenor are numai de învăţat. Obiectivul nostru e clar: promovarea în Liga I. Vrem să ne îmbunătăţim jocul faţă de tur, şi să aducem lumea la stadion”, spunea Marian Pană.

Fortuna Covaci s-a întărit şi vine după puncte la Mioveni

Dacia va întâlni sâmbătă de la ora 11.00 pe stadionul din Mioveni pe Fortuna Covaci, echipă nou promovată cu care în tur a remizat, 1 – 1. „Fortuna Covaci este în subsolul clasamentului, a primit 35 de goluri, dar în această iarnă s-a întărit cu 5-6 jucători, şi speră să se salveze de la retrogradare, aşa că vin la Mioveni după puncte. Noi ne dorim să obţinem victoria şi în retur să câştigăm fiecare meci”, mai spunea Marian Pană

Primul 11 al Daciei

Marian Pană va trimite sâmbătă de la ora 11.00 următoarea echipă: Ilie – Pătru, M. Olteanu, B. Stoica, Baicu –  Ayza, Nistor, Săndulescu, Coşereanu – Boroiban, Cl. Ionescu. Vor face parte din lot pentru meciul cu Fortuna Covaci: Popescu, Moşteanu, Năuiu, Vladu, Enache, Miulescu, B. Preda.

S-au prezentat cei trei nou veniţi

La conferinţa de presă ţinută ieri la stadionul din Mioveni, au fost şi cei trei jucători veniţi în această iarnă la Dacia. Este vorba de fundaşul Dragoş Pătru şi atacanţii Claudiu Ionescu şi Laurenţiu Boroiban. „Vom avea un retur foarte greu în care jucăm 16 finale. Cu toţii suntem decişi să îndeplinim obiectivul de a promova în prima ligă”, spunea Boroiban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email