Dacia a ratat locul trei

După eliminarea din Cupa României, antrenorii şi jucătorii Daciei au primit ultimatum din partea primarului Ion Georgescu: „Dacă nu bateţi duminică pe cei de la Jiul, cu toţii veţi avea de suferit”. O eventuală victorie a Daciei ar fi urcat echipa pe locul trei al clasamentului, iar prima de victorie, importantă.  În tribune au fost peste 1.000 de spectatori. Acestea au fost „ingredientele” pentru care Dacia era obligată să bată pe Jiul. Dar n-a fost să fie, în primul rând pentru că la echipa din Mioveni nu este un junior de valoare ca în campionatul trecut. Coşereanu a ratat incredibil două mari ocazii, din care una rarisimă: de la 6 metri, singur cu poarta în faţă, a şutat incredibil peste poartă. Era minutul 52. Apoi, arbitrul bucureştean George Rădulescu a ţinut morţiş ca meciul să se termine egal, de parcă ar fi jucat la pariuri „X” solist. Pe lângă numeroasele greşeli făcute pe parcursul celor 90 de minute, în prelungiri a fluierat aiurea la o fază în care mingea a intrat norocos şi întâmplător în poarta lui Hotoboc!!! După cinci etape, Dacia Mioveni rămâne neînvinsă şi ocupă locul cinci al clasamentului, iar în etapa viitoare va juca la liderul UTA.

„Spionii” de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş

La meci au asistat şi patronul Interului, Benone Lazăr alături de antrenorul secund Vasile Mănăilă. Cei doi au urmărit cu predilecţie un jucător de la Jiul susceptibil de a-l aduce la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, dar şi unul de la Dacia. Finanţatorul Interului a fost felicitat pentru victoria de la Bistriţa de cei doi observatori ai meciului, Victor Cruceană şi Stan Prodan.

Dacia. Ilie – Moşteanu, Miulescu, M. Olteanu, Vladu (78 Baicu) – Enache (68 Chirciu), Săndulescu, NISTOR, Coşereanu – AYZA, Badea (52  ErikYatrey). Antrenor Iordan Eftimie.

Jiul: HOTOBOC – Răduţoiu, PINTILII, V. STANCU, Scărlătescu  (46 Luţu) – I. Şerban, Mircea Gheorghe,Mihai Gheorghe, Gheţi – M. Ilie (89 Apetri), Antohi (54 Pîrvu). Antrenor Daniel Timofte.

Arbitru George Rădulescu 6 (Bucureşti)
Asistenţi: Marius Nicoară 7 (Băile Herculane) şi Silviu Haramuz 7 (Reşiţa).
Stadion Orăşenesc Mioveni
Spectatori 1.000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email