Dacă nu acum, atunci când?

Dacă F.C. Internaţional Curtea de Argeş vrea să se menţină cu şanse în lupta pentru evitarea retrogradării, sâmbătă trebuie neapărat să câştige meciul cu Pandurii Tg. Jiu. Altfel, situaţia devine dramatică … Şi dacă nu acum, atunci când, dacă nu cu Pandurii, atunci cu cine să mai câştige un meci echipa lui Benone Lazăr? Ultima victorie obţinută de Inter în campionat, 2 – 1 cu Astra Ploieşti, datează din 24 octombrie, adică de patru luni şi jumătate, sau 18 săptămâni !!!

Ciobotariu este pe cracă

Pandurii Tg. Jiu este pe locul 13 cu 21 de puncte şi minus 12 la „adevăr”, în timp ce F.C. Internaţional este pe un loc retrogradabil, 16, cu 17 puncte şi minus 13 în clasamentul adevărului. Pandurii lui Condescu au remizat etapa trecută pe teren propriu, 0 – 0 cu Universitatea Craiova, meci după care situaţia antrenorului Liviu Ciobotariu nu este tocmai roză, chiar dacă a ameninţat că va da afară mai mulţi jucători. Se spune că Ciobotariu va fi dat afară de la Pandurii dacă va pierde partida cu Internaţional. Fostul antrenor al Interului, actualmente la Pandurii, nu a reuşit să-l înlocuiască cu rezultate bune pe Sorin Cârţu, şi se pare că „Sorinaccio” va reveni pe banca tehnică a Pandurilor.

Optimismul lui Badea

Evoluţia echipei pregătite de Ionuţ Badea în primele trei etape ale turului, face ca speranţele de supravieţuire în prima Ligă să fie vii. „Jocul echipei este în creştere şi ne dă speranţe că nu vom retrograda”, spunea Badea. Prima condiţie este ca Interul să câştige meciurile de pe teren propriu, şi mai ales cu echipele aflate în luptă directă pentru rămânerea în Liga lui Mitică. Iar meciul cu Pandurii este capital pentru Răduţ şi colegii lui.

Echipa probabilă

Ionuţ Badea ar putea începe meciul împotriva celor de la Pandurii cu următoarea formulă de echipă: M. Popa – G. Matei, Viera, Pintili, Frăsineanu – Kone, Vezan, Menassel, C. Lazăr – Răduţ, Apostu. Rezerve: Arcaba, Chiricheş, Abiodun, Băcilă, Voiculeţ, Zăgrean, D. Stan.

Arbitrează Alexandru Deaconu

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la meciul Internaţional – Pandurii pe bucureşteanul Alexandru Deaconu care va conduce la centru. Asistenţi vor oficia Mihai Artene şi Bogdan Velicu, iar arbitru de rezervă va fi Andrei Chivulete. Observator pentru arbitru a fost delegat Dan Petrescu. Toţi oficialii sunt din Bucureşti. Alexandru Deaconu a mai arbitrat pe F.C. Internaţional în tur, la meciul cu Universitatea Craiova, şi la scorul de 0 – 0 l-a eliminat pe Frăsineanu într-o fază în care acesta fusese faultat în careu de Bădoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email