Curtea Hidrocentralelor, deszăpezită de o firmă din Buzău pentru 50.000 de lei

Director adjunct producţie al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş este de câtva timp Gheorghe Durican. Funcţia este cea mai mare din Sucursală, dar nu are nicio legătură cu directoratul de pe vremea lui Constantin Ivan, spre exemplu. Durican a lucrat la UHE Buzău, iar gurile rele spun că a fost numit şef la Curtea de Argeş după ce Sucursala din municipiul nostru a înglobat-o pe cea de la Buzău, datorită prieteniei dintre acesta şi Ovidiu Agliceru, director general al Hidroelectrica.

Despre Gheorghe Durican angajaţii Sucursalei Curtea de Argeş spun că e „băiat bun” şi că „se poartă frumos cu angajaţii”. Pe vremea şefiei sale, Hidroelectrica a dat unei firme din Buzău un contract de 50.000 de lei pentru deszăpezire.

Astfel, conform Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), contractul pentru „Servicii de deszăpezire drumuri de acces şi curţi interioare pentru punctele de lucru SH Curtea de Argeş – UH Buzău zona Buzău Aval (CHE Cindeşti, CHE Verneşti, CHE Simileasca, Depozit Berca şi Sediul UHE Buzău” a fost atribuit fără negociere şi fără a fi publicat un anunţ de participare, SC Nicodrom SRL din Buzău. Valoarea contractului este de 50.000 de lei, fără TVA, şi a fost semnat pe 29 decembrie 2016.

Conform datelor de la Registrul Comerţului, firma aparţine lui Nicolae Anghel, din Buzău, şi are ca principal obiect de activitate „Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a.”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email