Curtea de Argeș găzduieşte proiecte de educație pentru mediu dedicate tinerilor

Curtea de Argeș va fi în anul 2022 unul dintre orașele care va găzdui proiecte de educație pentru mediu dedicate tinerilor!

Ne-am gândit să creăm acest proiect pentru că educația ecologică este, în Curtea de Argeș, o temă neabordată și deloc reprezentată public. Tinerii din Curtea de Argeș au nevoie de un mod de a-și petrece timpul, de a se dezvolta și a dezbate subiecte care nu se învață în școală.
Din acest motive, a fost creat proiectul ‘Sustainability Focus’- un demers realizat de tineri pentru tineri.

Ca tânăr implicat, vei avea parte de ateliere și discuții cu oameni specializați în ecologie și mediu. Vei avea ocazia să scrii articole, să realizezi ateliere pentru tinerii din comunitate sau să contribui la realizarea postărilor proiectului ‘Sustainability Focus’ de pe social media. Toate activitățile vor fi făcute în echipă și create cu sprijinul nostru. Temele principale abordate în cadrul proiectului vor fi ecologia, încălzirea globală, implicarea în comunitate, cât și sustenabilitatea.

Astfel, dacă ești pasionat(ă) de mediu, educație ecologică? Dacă ai între 16 și 20 de ani, ești din Curtea de Argeș sau împrejurimi și vrei să te implici? Ai timp până pe 20 martie să te înscrii prin link-ul următor: https://forms.gle/NkTABZXmoyuZyMdR7. Căutăm 10 tineri dornici să se dezvolte şi să înveţe ce este cu adevărat ecologia şi cum ei înșiși pot schimba lumea din jurul lor cu paşi mici!

Ne dorim ca acest proiect să reprezintă spaţiul prietenos în care poți să fii tu însuţi și în care să îţi poți exprima sincer ideile fără teama de a fi judecat. Locul în care îți poți începe aventura de voluntar și în care vei putea înțelege mai bine ce înseamnă o comunitate.

Proiectul este derulat de Asociația Euroactive prin Corpul European de Solidaritate. Asociația Euroactive este o asociație din Curtea de Argeș care se ocupă de proiecte Erasmus+ dedicate tinerilor din comunitate. Alături de Asociație Euroactive, parteneri în acest proiect sunt și colegii de la Asociația ARYAS.

Proiectul nostru poate fi urmărit pe Facebook: https://www.facebook.com/sustainabilityfocus și pe Instagram: https://www.instagram.com/sustainability.focus/.

Echipa Sustainability Focus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email