Curtea de Argeş are o nouă echipă de fotbal

După o lungă perioadă de incertitudine, iubitorii fotbalului din Curtea de Argeş au din nou un motiv de bucurie. Municipiul nostru va avea şi acest an echipă de fotbal în campionatul ligii a patra, asta după ce la sfârşitul sezonului trecut finanţatorii echipei şi-au retras sprijinul financiar.
Astfel, în noul sezon competiţional CS FC Curtea de Argeş va reprezenta municipiul nostru în campionatul de fotbal al ligii a patra. „Am format o echipă care va evolua în liga a patra. În parte lotul este format din tineri care au evoluat anul trecut în competiţia rezervată juniorilor, iar acestora li se vor alătura şi alţi jucători din municipiul Curtea de Argeş”, a declarat Gabriel Nastea, preşedinte CS FC Curtea de Argeş. Însă, în acelaşi timp, conducerea clubului aşteaptă în continuare sprijin financiar, pentru a putea duce sezonul până la capăt. „Până în acest moment avem finanţare pentru doar patru – cinci etape. Sper ca până atunci să găsim sprijin şi în alte părţi sau să ni se alăture alţi sponsori. Altfel, voi fi nevoit să o desfiinţez. Este păcat ca un oraş precum Curtea de Argeş nu poate susţine o echipă de fotbal chiar şi la nivelul ligii a patra. Am câteva promisiuni că vor fi rezolvate problemele financiare, care sper că se vor concretiza”, a mai spus Gabriel Nastea.
Potrivit programului stabilit de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Argeş, la sfârşitul acestei săptămâni se va disputa prima etapă a ligii a patra, însă meciul pe care CS FC Curtea de Argeş trebuie să îl dispute pe propriul teren împotriva formaţiei CS Mioveni 2 ar putea fi amânat. Vom reveni cu amănunte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email