Curse ilegale de maşini prin Curtea de Argeş

Curse ilegale de maşini au loc foarte des la Curtea de Argeş. Străzile preferate sunt 1 Mai, Cuza Vodă, dar şi Nevers, Valea Iaşului ori Albeşti.

„Curse de mașini din anii 2000, în principal, cu pretenții de limuzine, dar cu mult fum. Și cam aceleași mărci, îmi pare rău de stereotipuri. Zilnic, pe lumină și pe întuneric. Unele numere de înmatriculare se repetă, semn că e obicei. Ce putem face? Într-o seară, mi-a fost frică să merg pe trotuar în acest oraș. De poluarea fonică nu mai zic. Am sunat la poliţie și mi-au cerut numere de înmatriculare dar nu era ca și cum urma apoi jocul de-a șoarecele și pisica. Cum au rezolvat orașele civilizate cu oamenii necivilizați?”, a scris Iulia Georgescu pe facebook. De altfel problema e veche iar un consilier local o sesiza în urmă cu peste zece ani.

Astfel, la o şedinţă de Consiliu Local din 2009, Ştefan Dumitrache a cerut să fie luate măsuri împotriva celor care organizează adevărate curse de maşini pe străzile din municipiu. „Trebuie să luăm măsuri cât mai repede. Mai ales noaptea, e o nebunie pe străzi. S-a întâmplat de atâtea ori să văd curse ilegale de maşini. Nu contează că sunt pe Bulevard, sau în altă zonă, ei se întrec nestingheriţi. Probabil montarea unor limitatoare de viteză ar rezolva problema”, spunea atunci consilierul. Despre problema curselor ilegale de maşini se discuta la acea vreme şi la audienţele acordate de primar, când mai mulţi cetăţeni se plângeau că nu pot dormi noaptea, din cauza  “scârţâitului de roţi” de la maşinile celor care aleargă pe străzi. Problema a rămas şi probabil că şi unele dintre maşinile care se întreceau atunci.

 

One thought on “Curse ilegale de maşini prin Curtea de Argeş

  1. Astfel de lucruri se întâmplă și pe bulevardul Basarabilor în special în serile de vineri și sâmbătă. Mai sunt și motocicletele care circulă pe bulevard și sunt accelerate în gol la maxim, producând un zgomot infernal. Cu siguranță cu poliția este la curent cu aceste aspecte dar, cel puțin până acum, nu s-a făcut nimic și probabil că nici nu se va face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email