Curăţenie mai multă, pe aceiaşi bani ?!


De anul trecut, la Curtea de Argeş suprafaţa străzilor asfaltate a crescut cu peste 30 de kilometri, după ce 44 de străzi au fost modernizate cu bani de la UE. Noile străzi trebuie salubrizate de societatea locală, care trebuie să le cureţe pe aceiaşi bani ca şi până acum.

La Curtea de Argeş de curăţenia domeniului public se ocupă societatea de salubritate a municipalităţii. La fiecare sfârşit de an conducerea acesteia face un program de activitate pentru anul care vine şi îl supune aprobării autorităţii locale. La ultima şedinţă de anul trecut, Consiliul Local a aprobat programul de salubrizare a oraşului în 2016. Programul a suferit mici modificări faţă de cel din 2015. „Am introdus în programul de salubrizare şi străzile nou asfaltate, pe care societatea trebuie să le cureţe. Programul e acelaşi din 2015, cu completarea celor 44 de străzi asfaltate, fără alţi angajaţi ori alte cheltuieli. Asta e singura modificare”, a spus primarul la şedinţa de Consiliu Local la care a fost aprobat programul de lucrări pe 2016 al Societăţii de Salubritate Publică Urbană Curtea de Argeş SRL. Unii dintre aleşi au întrebat dacă „urmăreşte cineva activitatea şi numărul de salubrizări” şi, mai ales, „cine urmăreşte punerea în aplicare a programului de lucru”. Primarul a spus că Biroul de Mediu este cel care verifică activitatea societăţii de salubritate şi că „nu au fost reclamaţii până acum”.

La Curtea de Argeş suprafaţa străzilor asfaltate a crescut cu peste 30 de kilometri, după ce 44 de străzi au fost modernizate cu bani de la UE. Noile străzi trebuie salubrizate de societatea locală, iar angajaţii Biroului de Mediu verifică dacă societatea îşi face treaba.

Conform programului aprobat, cele mai importante străzi din municipiu sunt salubrizate în fiecare zi, iar la periferie, o dată pe săptămână. Toate străzile trebuie salubrizate de societatea locală pe aceiaşi bani ca şi până acum.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email