Curatenia orasului, garantata de serviciile de vidanjare, desfundari si salubritate

Igiena este primordiala pentru orice activitate umana, indiferent de specificul acesteia. Intrucat activitatea de mentinere a curateniei poate fi destul de dificila sau incomoda, serviciile specifice mentinerii curateniei unui oras trebuie lasate in seama profesionistilor. In acest scop, societatea DinStef Com SRL propune servicii de vidanjare, desfundari si salubritate pentru toti locuitorii Bucurestiului si imprejurimilor, dar si pentru provincie, la cerere.

Specialistii in domeniul curateniei si salubritatii isi fac cunoscute publicului serviciile profesionale si prin intermediul website-ului oficial www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

Servicii complete de salubrizare, pentru un oras mai sanatos

Prin servicii complete si complexe, personalul bine instruit si echipat al societatii DinStef Com SRL asigura curatenia in cele mai diverse spatii. Tipurile de servicii ce pot fi prestate sunt de asemenea diverse, pentru a se plia si pe cele mai exigente preferinte.

In aria de activitati de baza oferite pe vidanjari-desfundari-salubritate.ro se regasesc serviciile de vidanjare, desfundari si curatari fose septice, curatari si desfundari de canale, fara a se rezuma insa doar la atat.

Alaturi de aceste servicii de baza ce constituie obiectul principal de activitate pentru profesionistii DinStef Com SRL stau de asemenea si stropirea spatiilor verzi, spalarea si curatarea diverselor spatii si incinte betonate sau pavate, spalarea piscinelor, decolmatarile si denisiparile. In acest fel, indiferent de preferinte sau exigente, este asigurat de fiecare data un mediu nepoluat, spatii ecologizate si deplin igienizate.

Dotari de top si echipamente eficiente de curatare

Pentru a duce la bun sfarsit misiunea curateniei in spatii rezidentiale, private sau chiar in mari orase, intreg personalul societatii DinStef Com SRL este foarte bine instruit si dispune de echipamente eficiente.

Autoutilitarele folosite pentru operatiuni de vidanjare, desfundare canale si multe altele sunt in egala masura atractive si versatile. Caracteristicile functionale garanteaza eficienta si randamentul sporit pentru oricare autoutilitara din flota prezentata pe vidanjari-desfundari-salubritate.ro.

Autoutilitarele DinStef Com Srl au o capacitate ridicată de colectare a apelor reziduale, avand posibilitatea de a evacua o cantitate de pana la 7 metri cubi. Curatarea foselor septice sau desfundarea sistemelor de canalizare este de asemenea posibila prin intermediul instalatiilor de inalta presiune, de pana la 200 bari. Alaturi de aceste caracteristici, personalul este de asemenea dotat cu echipamente de protectie si instrumente specifice, care simplifica considerabil misiunea curateniei si igienizarii oricarui spatiu.

Misiuni diverse, duse la indeplinire cu profesionalism

La nivel individual, a mentine starea de curatenie sau a salubriza diverse incinte si spatii poate fi o munca aproape imposibila. Pe langa faptul ca infundarea canalizarilor provoaca un real disconfort, putini sunt cei ce aleg sa isi murdareasca mainile pentru a-l inlatura. Echipa ce poate fi contactata pe vidanjari-desfundari-salubritate.ro reduce enorm dificultatea acestor misiuni, tocmai pentru a pastra oriunde un mediu cat mai sanatos.

Serviciile de vidanjare si desfundare canalizari sunt duse de fiecare data la bun sfarsit cu profesionalism, insa exista si numeroase alte obiective ce pot fi duse la indeplinire prompt si fara niciun inconvenient de catre acesti profesionisti. Este vorba despre salubrizarea in mediul urban, ce implica in egala masura stropirea spatiilor verzi, spalarea diverselor suprafete betonate sau pavate si multe alte astfel de activitati.

Disponibilitate sporita, prin intermediul www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro

Compania de salubritate actioneaza pe raza municipiului Bucuresti, insa ofera la cerere si servicii in localitati din intreaga tara. Disponibilitatea acestor servicii de salubritate constituie un atu considerabil pentru oricine doreste sa aiba parte de un spatiu igienizat sau de un oras curat si un mediu cat mai prielnic.

Extinderea fireasca spre mediul virtual a fost pentru societatea DinStef Com o veritabila rampa de lansare, in prezent numarul clientilor multumiti fiind in continua crestere. Pentru a vedea cu proprii ochi complexitatea serviciilor oferite, doritorii pot accesa oricand pagina www.vidanjari-desfundari-salubritate.ro, iar pentru a intra in legatura directa cu profesionistii firmei, pot apela la urmatoarele date de contact:

SC DINSTEF COM SRL

Adresa:Str. Margeanului, Numarul 8

Sector 5 / Bucuresti

Tel:  021.421.07.91

Mobil: 0744.146.589 sau 0731.341.834

 

E-mail: office@vidanjari-desfundari.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email