Cupa României „Timişoreana”. F.C. Internaţional Curtea de Argeş – Rapid. Va veni surpriza la Mioveni?

Pentru nou promovata F.C. Internaţional Curtea de Argeş, care după 11 etape a acumulat 15 puncte, meciul din Cupa României contra Rapidului este doar un prilej de a realiza o surpriză, dacă va reuşi calificarea în turul următor al

competiţiei. Patronul Interului de Argeş, Benone Lazăr, spunea că obiectivul în această competiţie a fost atins prin aducerea la Mioveni a unei echipe de valoare din campionatul României. La rândul său, antrenorul Ştefan Stoica, mărturisea că „acest meci vine la fix, precum o mănuşă, pentru pregătirea fizică şi mentală a tuturor jucătorilor din lot pe care îi putem aduce astfel la acelaşi numitor comun”. Despre obiectivul echipei argeşene în Cupa României, Fane Stoica a răspuns scurt: „Obiectivul? Să ajungem cât mai sus!”

 

 „Cu o echipă nouă, luptăm să le «scufundăm planeta»”

Tehnicianul echipei argeşene motiva primul 11 cu care va aborda meciul cu Rapid: „Avem trei jocuri într-o săptămână, şi pentru a nu supralicita unii jucători, contra Rapidului vom folosi o echipă practic nouă. Asta nu ne împiedică să luptăm pentru a le «scufunda planeta» celor de la Rapid, aşa cum îi place domnului Copos să spună”, comenta Mourinho Stoica.

Rapidul va avea o zi grea la Mioveni

Dacă în etapa a VIII-a a campionatului, Rapidul a învins pe Internaţional cu 4 – 0, „acum va fi cu totul alt meci. Eşecul cu 1 – 4 al Rapidului în faţa celor de la CFR Cluj este mincinos mai ales prin scorul înregistrat. Vom aborda meciul cu mult tupeu şi curaj. Nu ştiu dacă vom câştiga sau nu, dar vă asigur că Rapidul va avea o zi grea cu noi. În plus, acum sper că nu vom mai rămâne în 10 jucători din minutul 25, ca în partida din campionat”, mai spunea Ştefan Stoica.

Comparaţie Gigi Becali – Benone Lazăr   

Făcând o comparaţie între patronul Gigi Becali de la Steaua şi Benone Lazăr de la F.C. Internaţional Curtea de Argeş, antrenorul Ştefan Stoica spunea: „domnul Lazăr are avantajul că nu se grăbeşte să ia decizii importante. În plus patronul nostru a demonstrat că se pricepe la fotbal atât cât trebuie: echipa lui are 15 puncte în 11 etape, lucru bun pentru o nou promovată. După a cincea înfrângere pe teren propriu, nu s-a pus problema să mă dea afară. Am discutat cu domnul Lazăr care mi-a spus: «Fă ce vrei, numai să aduci puncte». Despre situaţia de la echipă vorbim zilnic, şi este la curent cu tot ce se întâmplă, dar niciodată nu spune să joace x sau să nu joace Y”.

Luptă mare pentru Cupa României

Primele meciuri disputate în Cupa României „Timişoreana” l-au impresionat pe antrenorul Interului, Ştefan Stoica, prin dârzenia şi determinarea cu care s-a jucat. „Niciodată meciurile din această fază a Cupei României nu s-au jucat cu atâta determinare, lucru care m-a surprins în mod plăcut. Pentru acest trofeu este o luptă mai aprinsă ca niciodată. Este de înţeles interesul de a câştiga Cupa, deoarece, după numai cinci meciuri poţi juca în Europa Ligue”, comenta Stoica.

La antrenamente se joacă cu apărătoarele la picioare!!!

Pentru a prinde un loc de titular în echipă, jucătorii lui Mourinho Stoica joacă la antrenamente la fel de tare şi determinant ca la în meciurile oficiale. Asta nu poate decât să-l bucure pe antrenor, cu condiţia ca fotbaliştii să nu se accidenteze. „La antrenamente se joacă cu apărătoarele la picioare… şi care rămâne, rămâne…” , spunea zâmbind Ştefan Stoica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email