Cum se împarte profitul la Electroargeş

După câteva adunări generale ale acţionarilor Electroargeş, s-a decis cum să fie împărţit profitul realizat anul trecut. La Adunarea Generală de săptămâna trecută, cele mai multe voturi au fost obţinute de propunerea făcută de grupul de acţionari Dumitru Tudor şi SC Vidraru. Astfel, profitul net realizat în exerciţiul financiar 2015 va fi repartizat în modul următor – 6.626.247,055 lei se repartizează  pentru  dividende,  reprezentând  un  dividend brut pe acţiune de 0,095 lei; 774.000 lei, reprezentând 10% din profit, se repartizează administratorilor, managerilor cu contract de mandat şi salariaţilor pentru participare la realizarea profitului, din care: 650.000 lei reprezintă participaţii în valoare brută, pentru salariaţi, în cote ce vor fi stabilite de conducerea executivă în funcţie de aportul fiecărui salariat la obţinerea profitului.

124.000 lei reprezintă participaţii la profit, în valoare brută,  pentru  administratori şi pentru managerii cu contracte de mandat, în cuantumuri stabilite de Consiliul de Administraţie, iar restul profitului net se repartizează pentru surse proprii de dezvoltare.

Adunarea Generală a mai aprobat ca remuneraţia lunară a administratorilor pentru anul 2016 să fie de 3.000 lei net.

 

Pentru 7 septembrie a fost convocată o nouăAdunare Generală Ordinară a Acţionarilor  în care urmează fie ales prin vot secret un Consiliu de Administraţie format din trei administratori pentru o perioadă de patru ani, începând cu data 07.09.2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email