Cum se fac achiziţiile directe la Curtea de Argeş – firmă veche de un an, 55 de contracte cu statul

Administraţia locală de la Curtea de Argeş pare să se fi îndrăgostit de o firmă nou nouţă. De când a apărut pe piaţă, toate cumpărăturile dintr-un anumit domeniu  se fac de la ea. Şi nu numai Primăria face achiziţii directe pe bandă rulantă de la această societate, ci şi Serviciul Public de Gospodărie Comunală este client fidel. Sumele nu sunt mari dar sunt dese, iar per total afacerea nu este deloc de lepădat.

SC D3POZIT IT SRL aparţine unui tânăr  din Curtea de Argeş  care pare să se fi apucat brusc de antreprenoriat şi cu mult succes. Conform termene.ro. societatea a fost înfiinţată pe 10.02.2017 şi în anul în care a funcţionat fără angajaţi a avut nu mai puţin de 55 de contracte cu statul.  Cele mai multe dintre ele sunt achiziţii directe  făcute de Serviciul de Gospodărie din Curtea de Argeş, dar pe listă sunt mai multe instituţii din municipiu, precum şi Primăria Albeşti.

Sunt zeci de firme doar în Curtea de Argeş cu profil de IT, dar niciuna dintre ele nu are „privilegiul” de a fi frunizor al Primăriei sau al Serviciului Public, şi asta e cam ciudat. Sigur, nu doar la calculatoare sau alte echipamente de acest gen se întâlneşte această situaţie. Sunt câteva societăţile care furnizează administraţiei locale ce are nevoie, de la imprimante şi tonner, la vopsea, materiale de curăţenie, materiale de iluminat public, materiale electrice şi închirieri platforme de ridicare cu braţ. Deşi e greu de crezut, de la capace de WC la platforme de ridicare se ocupă aceeaşi societate sau o societate din acelaşi grup.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email