Cu roata pe marginea Barajului Vidraru

Un tânăr de 31 de ani s-a plimbat cu un monociclu la 166 de metri înălţime fără plasă de siguranţă pentru un show de televiziune.

Prestigioasa publicaţie Daily Mirror scrie, în ediţie sa de vineri, despre un român care a făcut cea mai tare cascadorie pe parapetul subţire al Barajului Vidraru. Flaviu Cernescu, un timişorean de 31 de ani, cel mai cunoscut practicant de slakline (mişcare creativă între copaci, pământ şi cer) din România, a traversat anterior Transfărăgăşanul în zona „Porţii geniştilor”. De data aceasta a filmat un videoclip pentru un nou show TV, a cărui denumire tradusă ar fi „Cel mai talentat din lume”.

Prezentatoarea showului, Laura Jackson, văzându-l pe Flaviu călare pe un uniciclu pe marginea subţire a Barajului a spus – „Eu sincer nu știu cum el poate face acest lucru . Nici măcar nu pot privi în jos fără senzație de rău”, potrivit mirror.co.uk. Tânărul a mărturisit că „îmi place să fac unicycling la mare altitudine și am avut acest vis de a face acest lucru la barajul Vidraru de ceva timp”. Înălţimea Barajului este de 166 de metri, iar Flaviu Cernescu s-a plimbat la această înălţime pe roata sa cu faţa roşie de la concentrare, conştient de abisul de sub el, şi de faptul că orice mişcare greşită îl poate costa viaţa, mai scrie mirror.co.uk. „Am o teamă de înălțimi, dar am vrut să o depășesc, așa că astăzi sunt gata să mă confrunt cu temerile mele”, a mai povestit tânărul.

 

Sursa foto mirror.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email