Cu cuţitul la gât…

Etapa a 22-a începe astăzi cu meciul F.C. Braşov – F.C. Internaţional Curtea de Argeş. Pentru Badea şi echipa lui, fiecare meci a devenit acum o adevărată finală, un meci jucat cu sabia deasupra capului. După egalul de sâmbătă, 0 – 0 cu Pandurii, situaţia Interului s-a înrăutăţit, echipa ajungând în clasamentul adevărului la minus 15. În aceste condiţii, şansele de evitarea retrogradării sunt tot mai mici, mai cu seamă că Universitatea Craiova şi Gloria Bistriţa, echipe pe care Interul trebuie să le depăşească în clasament, au obţinut puncte importante în clasament. Partida de la Braşov este pentru F.C. Internaţional Curtea de Argeş extrem de importantă, deoarece încă un eşec are îndepărta echipa de un loc în clasament care să o menţină în prima Ligă. Fiecare meci este de acum o finală pentru Ionuţ Badea şi echipa lui, o finală jucată cu cuţitul la gât …  

Braşovenii vor să se „scoată”

F.C. Braşov a pierdut lamentabil etapa trecută la Craiova, unde primise trei goluri în numai 36 de minute, iar acum Dănuţ Coman, Ilieş, Măldărăşanu şi colegii lor vor să câştige pentru a şterge impresia proastă de la Craiova. Supărat de eşecul categoric în faţa oltenilor, preşedintele Dinu Gheorghe, zis „Vamă”, precum şi antrenorul Viorel Moldovan le-au cerut jucătorilor victoria în faţa Interului, aşa cum a fost în tur la Mioveni când braşovenii au învins cu 3 – 0.

Pe mâna unui arbitru tânăr din Vâlcea

F.C. Braşov – F.C. Internaţional Curtea de Argeş va începe astăzi de la ora 18.00 şi va fi transmisă la GSP TV. Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe vâlceanul Cătălin Busi, iar la cele două linii pe asistenţii Istvan Nagy din Cluj, şi Dragoş Iliescu din Craiova. Observator pentru arbitrii este timişoreanul Nicolae Grigorescu, iar pentru organizare, Mircea Cezar Ionescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

RSS
Follow by Email