Cu cine se mai judecă Primăria municipiului

Primăria Curtea de Argeş a fost dată în judecată de foarte multe ori, din diverse motive. Consilierul juridic Jeanina Zarioiu, din cadrul compartimentului Juridic al Primăriei municipiului Curtea de Argeș, ne-a declarat că „pe rolul instituţiei se regăsesc dosare care au ca obiect fond funciar, legea 10/2001 (se referă la exproprieri), pretenții, contencios administrativ și altele”.
Printre acestea se află dosarul cu numărul 1654/109/2011, care face referire la acțiunea Agenției Domeniilor Statului București de solicitare de constatare a nulității absolute parțiale a H.G. nr. 71/1999.
Hotărârea contestată a aprobat inventarierea bunurilor care alcătuiesc domeniul public al municipiului Curtea de Argeș, în sensul că în mod greșit s-a înglobat terenul de 41 hectare (terenul aferent fermei didactice Noapteș), teren care face parte din domeniul public al statului. Ultimul termen de judecată a rămas în pronunțare în data de 30.09.2011; dosarul se află pe rolul Curții de Apel București. În acest proces, consilierul juridic este optimist. Jeanina Zarioiu crede că „suprafața de 41 hectare va rămâne în proprietatea municipiului”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email