Cu ce s-au ocupat funcţionarii din Primărie anul trecut

Un raport al activităţii compartimentelor din cadrul Primăriei municipiului Curtea de Argeş în perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2015 arată cât de ocupaţi au fost funcţionarii instituţiei anul trecut.

Astfel, primarul Nicolae Diaconu a acordat 249 de audienţe, iar site-ul primăriei  a avut 306.342 de vizitatori.    Secretarul municipiului Curtea de Argeş, juristul Radu Chirca, a eliberat 1184 de dispoziţii şi a aprobat 116 hotărâri ale Consiliului Local. În 2015 au avut loc 140 de şedinţe ale comisiilor Consiliului Local, 12 şedinţe ordinare ale Consiliului Local, o şedinţă extraordinară şi 4 şedinţe convocate „de îndată”.
 
La Compartimentul Relaţii Publice s-au înregistrat 44 solicitări de informaţii de interes public, acestea făcând obiectul unuia sau mai multor compartimente din instituţie, fiind departajate pe domenii de activitate. S-au primit trei reclamaţii administrative. Nu au fost cazuri de plângeri în instanţa de judecată.
Numărul estimativ de vizitatori ai Centrului de Informare a Cetăţeanului pe parcursul anului 2015 a fost de aproximativ  1000 persoane.

S-au înregistrat un numar de 10 cereri pentru furnizarea de informaţii referitoare la proiecte de acte normative.

 

De la Registratură s-au eliberat 33712 de documente şi au fost înregistrate 18358 de adrese. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RSS
Follow by Email